aesma Merveymen 27+1 var 😃 hazırlıklara devam pek birşey kalmadı eksiğimiz.. bacak ağrılarım oluyor uzun yol yürüyemiyorum :(
Zeykem Merveymen herseyımız bitti cok sukır 27+2 yiz. Bı eksıgımız vardı kapı susu onuda bugun aldım artık kıyafet yıkamak canta hazırlamak ve korkulu ruyam temızlıgım kaldı
1234 Ben cnm hıc hazırlık yapmadım ince kalın battanıye aldım sadece ablamların veridigi kıyafetler vardı guzellerini sectım okadar İkinci sezaryenım olcak ınsallah
AyeIkraDemir 27 2 var bizim de var biraz daha bugünde aldım ama eksiklerimiz var daha çok sıcak olmadan bitireyim diyorum nasip olursa Ağustos ta sizler ne zaman
Merveymen Benimde agrılarım oluyor yürüdüğüm zaman ikinci doğumum olacak ilk doğumumda hiç böyle olmamiştım normal dedi doktor ama magnezyum verdi ona başladım bugün
Ozgesah355 Merveymen benim 26 haftalıkken 26 6 çıktı kilosu da 1183 çıktı acaba nasıl diye düşünüyordum doktor yorum yapmadı çünkü bana
Nzlefe 27+5 canım şu raddeye gelene kadar çok sıkıntı yaşadım 2 kanama 1 enfeksiyon tansiyon çıktı + hergün kan sulandırıcı iğne şimdide şeker takibi arada kasıklarda ağrı oluyor ama yine çok şükür bebek odamızı yaptık ay sonu gibi de kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum inşallah sağlıkla herkes bebişini kucağına alır şuan 1300 gr 36 cm oğluşum😊🙏🏻💙
Ozgesah355 aesma benim 26 haftalıkken 26 6 çıktı kilosu da 1183 çıktı acaba nasıl diye düşünüyordum doktor yorum yapmadı çünkü bana