Zeyfem Aysenur1008 bulantı ilaçları çok zararlı drlar önermiyorlar bebeğin beynine zarar verebileceğini söyledi aman dikkatli olmakta fayda var
Buse5038 Zeyfem kim diyo önermiyor diye bugün gittim verdiler o kadar kullanan hamile var benim gibi tek umudumuz o neden kötü kötü konusuyosunuz ki olacağı varsa her türlü olur zaten
FatmanurAyz Senseye ya benım eşim hep gözümün onunde yiyor cıps vs bütün zararlı şeyleri o yuzden benımde canım cekıyor o eve almasa yemese bsy yokta işte 😬 cok teşekkür ederım canım ınsallah daha dıkkat edıcem 🙏🏻☺️
Seboss kucukadam bende içemiyordum ilk haftalarında bir damla limon damlatıp zorlamaya çalışın her daim su sağlığınız için de önemlidir:)
Hsbsk edaozcan13 yani eger hafif lekeleme akintiyla beraber kanama varsa korkmayın. Birde diyelim ki kanama oldu dinlendiniz 2 3 saat halen devam ediyorsa doktora gidin
kucukadam edaozcan13 normalde fazla su tüketmiyorum hatta kışın içmediğim de oluyo günlerce ama bebek için İçmeye çalışıyorum
Dilekdgn Ayse_ilker banada zofer verdi ve 1 tane çözüm ama bazen öldürüyor beni kafamı kaldıramıyorum inşallah biran önce bütün annelerin sıkıntıları geçer