FatmaSay01 Viktoriya mide ağrısına yoğurt yemek iyi geliyor bende 7+4 deyim canım denemende fayda var .
Aysenur1008 gulanne265- inşallah ultrasonda gayet hareketli baktığı süre boyunca aktif kese yerinde tedbir amaçlı tutuyor inşallah sağ salim doğar hepimizin 🥰
FatmanurAyz 11 haftalık hamıleyım canım abur cubur cekıyor cıps yıyorum kola ıcıyorum cok fazla abartmadan ama yınede bebeğime zararı olıyor mudur
Znsnl FatmanurAyz ara ara kaçamaklar olabilir ama beslenme düzenimiz bebek için çok önemli. Benimde canım başta çok istiyordu bazı şeyleri sağlıklı alternatiflerini yaptırdım kendime şimdi geçti canımın istemesi
Senseye FatmanurAyz cnm benim doktorum kesin bir dille yasakladı. 50 gündür hiç bir şekilde ağzıma koymadım cips, kola vs. Vücut ilk başta istiyor ama zamanla yenilmeyen ürünler vücut tarafından unutuluyor. Az az yemek devamlı yeme isteğini canlı tutuyor maalesef
edaozcan13 TazeAnnee6767 bizde takvime göre geç gidiyoruz ya cevremdede kahverengiyse sorun olmaz dediler ama daha doktora gitmedim Ve cok kişide zararlı olabileceğini söyledi allah korusun 😔🙏
Znsnl edaozcan13 kahverengi için genelde sıkıntı değil diyorlar ama kırmızı problem,yine de doktora görünmek de fayda var
TazeAnnee6767 edaozcan13 sen millete bakma canm pembemsi ve yoğun kırmızı gelmdyse sknti yoktr yerleşme kanaması ama ddgm gibi kahverengi olan damla damla sklmde ise ve birşey olmaz benmde aynı şekilde oldu çünkü
Klcygmr 08Baby00 Bende akşamları yatmadan iki tane içiyorum ama gün içinde yine mide bulantısı oluyor malesef
Tubetub Klcygmr ben de geceleri 2 tane alıyorum prilam. Gün içerisinde bulantılarım devam ediyor hatta sabahları baya kötü oluyorum. Etki etmediğini düşünmüştüm ve bir gece almadım. Ama ne büyük hata yapmışım 🤦🏻♀️ ertesi gün bulantı ve kusmaktan perişan oldum 🤢 ondan beridir istisnasız alıyorum.
FatmanurAyz Senseye ya benım eşim hep gözümün onunde yiyor cıps vs bütün zararlı şeyleri o yuzden benımde canım cekıyor o eve almasa yemese bsy yokta işte 😬 cok teşekkür ederım canım ınsallah daha dıkkat edıcem 🙏🏻☺️
BusrAlpay_34 Vallahi ilk dönem karnımızı doyurabılırsek şükür edelim 🤣 ben bulantılar dan dolayı açım dıye aglama noktasına geliyordm 😒
Nejlaoyku BusrAlpay_34 doktorlarda oyle diyo zaten bebek senden besleniyor mide bulantisindan bisey yiyemiyosun ki ilk 3 ay hep hamurişi meyve ağırlıklı yedim 3 ayda hic kilo almadm vermwdmde suan 6 buçuk aylık olduk kendime sınır koymadan herşeyden az az yiyorum 3 kilo almisim sadece akşam 8den 9 dan sonra meyveden sonra bisey yemiyorum
Sedasmsk Ben 6 Haftalıkken bir kere 7 haftalikkende bir kere kustum suan 9+3 bulantim oluyor gibi ama kusmuyorum Allah gerçekten aşırı derecede bulantısı olanlarin yardımcısı olsun 2 kere kustum ama çok kötüydü organlarım çıkacak sanmistim
Nejlaoyku melekzararsizz bol su mu 1 yudum içsem geri geliyodu zencefili cay yapiyodum bi nebze haffletiyodu başka hiçbişey ise yaramadı 3. Aydan sonra doktor primal dr verdi 5 buçuk 6 aydan sonra mide bulantim haffledi