sltnbrk__46 Kızlar merhaba dün hamileliğimi ögrendim beta hcg 137.9 çıktı aşılama tedavisi ile hamile kaldım regl günüme 4 gün kala ögrendim benim gibim olan var mı 🥰
Sen1meleksin sltnbrk__46 çok sevindim canım gözün aydınnnn🥰 canım bide dualarında unutma bebek isteyenleri☺️Hamilelerin duaları daha bi ayrıdır ya🥰
-sevgikelebegi12 sltnbrk__46 sltnbrk__46 sltnbrk__46 bende salı günü aşılama yapıcam inşAllah tutar Allahın izniyle ilki tutanamadı progestan kullanmıştım ama nasip işte
sltnbrk__46 Sen1meleksin her zaman ediyorum rabbim kimseyi bu duygudan geri koymasın rabbim herkese yaşatsın 🤲🏻♥️
sltnbrk__46 -sevgikelebegi12 sürekli yatın su bardağı bile yerinden oynatmayın ben 17 gün boyunca hergün yattım annem geldi bakdı bana çok şükür tuttu rabbim sana da tutmasını nasip etsin tutup kucağına ALMAYI nasip etsin 🤲🏻♥️
sltnbrk__46 -sevgikelebegi12 ha bide aşılama yapılmaya yarım saat kala su içmeğe başlayın çok fazla su için lavobaya şıkışın ama lavaboya gitmeyin
sltnbrk__46 -sevgikelebegi12 canım aşılama yaptıracam dedin ya ondan söyledim su içtiğinde sıkışıyosun ya kendini sıktığın için aşılama sırasında spermi tutuyo mussun bırakmıyosun bana da öyle dediler