Mahirissmoms Kızlar selam ben Ayrıntılı ultrason yaptırdım herşeyi normal Ama aklıma acaba bakılmadık yeri varmıdır geliyor sürekli yardım istiyorum ❤️
Nursel5565 Mahirissmoms A.slm cnm bu his sanırım tüm annelerde oluyor doğuma kadar🙈 çünkü bende yaptırdım kanda aldılar herşey yolunda rabbime şükürler olsun fakat her randevumu iple çekiyorım iyi olduğunu duymak ve bebeğimi görmek için😊
Zeliiiss Detaylı ultrasonu devlette mi yaptırdınız devlette yaptirdiysaniz kaçıncı haftadan randevuyu aldınız ben 13. Haftadayim devlet hastanesine gidiyorum kaçıncı haftadan sonra detaylı ultrason yapılıyor ona göre bende randevu alayım dedim
BebegimleYeniHayat_34 Zeliiiss özel de Ali ekiz hocaya gittim İstanbul Avrupa yakası 600 TL fiyat aşırı memnun kaldım tavsiye ederim 23 haftada yaptırdık
Mahirissmoms BebegimleYeniHayat_34 ben de yaptırdım ama her organına bakılıyor mu sürekli aklıma takılıyor bunalıma giriyorum
BebegimleYeniHayat_34 Mahirissmoms tabi tabi harşeyine bakılıyor kemik sayısı vs tüm organlar herşeyi aklına gelebilecek
Mahirissmoms BebegimleYeniHayat_34 benim gittiğim adam Prof ama hiç bi açıklama yapmadı sadece rapor verdi çok şükür herşeyi normal çıktı ama açıklama yapmadığı için ben bunalıma giriyorum kafama takılıyor
BebegimleYeniHayat_34 Mahirissmoms Prof o bu önemli değil bunda zaten perinatoloji uzmanı olması önemli benim ki öyleydi
BebegimleYeniHayat_34 Mahirissmoms yani o doktordan doktora değişir işte benim ki 45 dk sürdü genel de de öyle oluyor zaten 30-45 dk arası
Mahirissmoms BebegimleYeniHayat_34 hem Prof hem perinotologgg ama hiç konuşmuyor 2si bir arada ben Düzce’denim
BebegimleYeniHayat_34 Mahirissmoms değişik yapısal olarak belki öyledir kötü düşünme ya iyi demiş zaten Allah’a emanetler evham yapma sağlıkla al kucağına inşallah
Mahirissmoms BebegimleYeniHayat_34 Allah razı olsun csnım çok şükür herşeyi normal dedi Ama o hiç konuşmayınca ne bilim bazı doktorlar herşeyi açıklıyor öyle bekledim ama neyse ki sağlık lı ya onemli plan o
BebegimleYeniHayat_34 Mahirissmoms aynen öyle önemli olan o verdiği rapor benimki de hem baktı hem anlattı işte saolsun ben çöl araştırdım çünkü detaylı önemli tabiki Allah’a emanetler de insan nedir ne değildir bilmek istiyor
Mahirissmoms BebegimleYeniHayat_34 tabiikiiideeee açıklama istiyor bide ilk hamileliğim ondan ne güzel anlatmış