eymenarasinannesi Selam kızlar ben 4 haftalık hamileyim ilk ellerimde çıktı vucüdümda da isilik gibi kollarım yüzüm de çıktı benzer durum yaşayan varmı hastaneye gitsem iğne vs durumlarından korkuyorum bebeğime zarar verir diye ne yapmalıyım bilemedim
Hum69 eymenarasinannesi canım bende de bacaklarımda komple kabarcıklar oluyordu gece oluyordu genelde kaşıntıyla uyanırdım o kaşıntı beni uykumdan uyandırırdı bi bakardım her yerimde kabarcıklar oluşmuş etrafımdakiler yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi hiç tahmin etmediğim bir şey alerji yapmış muz bir süre muz yemedim sonra düzeldi 4 gün böyle sürdü kolonya döktüm geçti artık olmuyor muz yiyincede olmuyor o bir ara oldu geçti ben geçince doktoruma sormayı unuttum istersen randevu aldığın zaman bir sor doktoruna bebeğine zarar veren ilacı vücuduna vurmazlar canım en iyisi doktoruna danış sen
Gamze122 eymenarasinannesi ilk zamanlar bende yedigim kuru yemişden alerji oldu anlamadım birden oldu ellerim heryerım kasındı kabardı acıle gittim igne oldum cok sükür sıkıntı olmadı
eymenarasinannesi Hum69 teşekkürler doktora gitmesen bi zarar verirmi diyosun gitsen iğne vs yapıldığında bi sıkıntı olurmu diye düşünüyorum daha çok yeni olduğu için çok terredüt ediyorum herşeyde 😅
eymenarasinannesi Gamze122 bende şuan hastanedeyim çok kabardım ve çok kaşınıyor içim rahatladı biraz da olsa teşekkürler ❤️