Minikjelibonum kıyamam ben sana Allah’ım guc versin yazdıklarını okurken kendi yasadiklarim geldi aklıma tekrar yaşadım ayni acıları 😢 ilk oğlum da 30 haftalık dogdu 2200 gr dogmustu gece ciger geliştirici vurdular sabah sezaryene aldılar. Sonuc olarak direk kuvöze girdi. 34 gün boyunca hiç kucağıma alamadım 10 dk. Fazla göremedim bile doğru dürüst bir bilgi alamamak çok kötü 28 gün boyunca entube edildi kalbi durdu sondayla beslendi ama bazi zamanlar da onu bile tolere edemedi sarılık geçirdi 1100 gr kadar düştü. Ama çok şükür 34. Günün sonunda çıktı ilk kucağıma aldığımda ağlamaktan uyuyamadığım yemek yiyemedigim adimi bile unuttuğum günler hepsi silindi. Minicikti doktor bize verirken enfeksiyon kaparsa kilo kaybederse geri alırız dedi o korkuyla çocuğu pamuklara sarmaladik resmen şuan 8 yaşında essek 😀 fiziksel engelli kaldi dogumda oksijensiz kaldığı için ama onu dünyadaki hiçbir şeye değişmem. İnşallah meleğini yavrunu sağ salim kucagina alırsın ve bu yaşadıkların kotu bir anı olarak kalır.