Öncelikle allah yardımcn olsun .. evet cok zor ama gecicek bir gü bitecek ins.. o biraz bebeğe ve durumuna bağlı ne kadar kalıp kalmayaciığı .. ilk hamileliğimde 35 ama 33 ile uyumlu doğum yapmıstım toplam 26 gün kuvezde kaldı 15 güne entübede iceri oksijen verilerek ağızdan ve damar yoldan beslediler bi türlü olmadı sonra denediler bi gün gidiyodum hortumlar kurtulmuş bi gün gidiyodum tekrar bağlanmıs neden ya neden diyodum gece rahatszladi malasef suan henuz hazir diolardi cok korkuyodum onunda disinda bir sürü de problemi vardı en son cıkmasına 4 veya 5 gün kala cıkmıs tı o aletlerden artık bağlı degıldi biseye son 3 günde tamamen cıkmısti kücük besik tarzı sepetlere alınmıstı evet izleri vardı vücudun da ama onlara bağlı degildi artık bana boncuk boncuk bakıyordu .. sonra 3 gün emmeyi deniycez eger emerse 3 gün sonunda kavuşacaksnz dedi o heycanı anlatamam 3 gün sonra gittiğimde o kapidan girsem mi girmesemmi diyodum sonra tamam artık burdan sonrası sende simdi anne uyuma alıcaksanz dendi 2 gunde orda gözlemlendi ve o beklenen 2 cümle cıktı ağiźlarindan artık taburcusunuz dünyada bunun kadar güzel kelime duymadm ben .. eve geldik zordu biraz ama basariyoduk 1 hafta sonra tekrar verdim bebegimi bu en zoruydu 30 gunde orda kaldi aglamktan sutum gitti sonra yine aldım biraz problemlerimz vardi 1 sene kadar cok uğastk ve minik mucizm kazındı savaşı simdilerde 2.5 yasından minik bir cabavar oldu evet ufak tefek problemlerimiz var ama atlattik hepsini biz kazandık artik normal bi cocuk cok sükür .. önce inan sonra guven sonra sabret ve güclü dur bir gün bakıcaksın ki hepsi anı kalmış .. sen ve senin gibi o yoğun bakm kapı önünde bekleyen tüm annelere rabbim yardimcisi olsun o minik mucizelere kavusmanız duası ile😍