dugmeninannesiii Haticedemir1 canım tüp bebekte evet en sağlıklı embriyoları kullanıyorlar ama herşey rabbimin hikmeti ne olacağını bilemeyiz. Benimde tüp bebek bi sıkıntı mı çıktı tahlilde falan ?
Busbushatun Haticedemir1 cnaim tup bebek olmasi ile alaksi yok sakayligin sadece embriyolara gen testi yapilmissa genetik bi hastaliga sahip olup olmadigi anlasilabiliyor
Haticedemir1 dugmeninannesiii Haftaya yaptircam ikili tarama testini ama aklıma takıldı ben hiç tüp bebek olupta bu durumu yaşayan birini duymadım acaba var mıdır diye böyle bir post açtım canım
Haticedemir1 Busbushatun Doğrudur ama ben duymadım hiç ondan merak ettim yani belki o durumu yaşayan var mıdır diye
patuli Haticedemir1 bende tüp bebekle hamileyim. Genetik test yapıldı embriyoma. %100 sağlıklı geldi sonucu. Yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Doktoruma danışmadım henüz
Haticedemir1 patuli Daha önce kayıp falan mı yaşadın ki genetik test yaptırdın? Normalde genetik test yapılmıyor diye biliyorum. Bana yapılmadı meselaa
Haticedemir1 patuli Anladım canım inşallah şimdi sağ salim alırsın kucağına. Sen çevrende falan tüp bebek olupta engelli doğanı duydun mu peki?