Rengin_ Kızlar , bebek için bir tane park yatak alsam 4 5 yaşına kadar yeterli olsa sonra çocuk odası alsam şimdi ne almalıyım? Park yatak mi? Lütfen akıl verin . 34+3 oldum hala ne alacağıma karar veremedim.
Busbushatun Rengin_ canm park yatagi okdr uzun kullanamassin rahat edemiyorlar buyuyunce zorlasan belki 2 yasina kdr
Huri54 Rengin_ biz ikea beşiik alıcaz ayrı ayrı iki türlü yatak almaktansa Böylr düşündük anne yanları çok az kullanıyor sonra yeniden alıyorsun falan masraf boşuna
Busraucduu Rengin_ canım benimde kızım 3 yaşında park yatak aldım bende ama yatmadı bile içinde 6 ay zor yattı…Sonra hemen baza yaptırdım kendine ait oda yanına internetten koruyucu aldım düşmedi bile çok şükür koruyucular var
Busraucduu Huri54 evet canım ekstra masraf kendimiz bu işi yaptığımız için önermiyoruz müşteriye anne yanı bir süre sonra iyi olmuyo
Aprilmomy Huri54 aynı mantıkla biz de öyle yaptık ikea singlar beşik aldık, odasına da montessoori yatak.
Ozsen35 Rengin_ benim bir arkadaşım park yatak kullandı 4 yaşına kadar başka bir arkadaşımda büyüyen beşik aldı oda takımı ile çocuğu 6 yaşında beşiğin komidinini çıkarttı baza gibi oldu onu hala kullanıyor canım
Kubra-kurt-aksoy Rengin_ Yoyko 8 in 1 aldım ben hem park yatak hem anne yanı oluyor ve çocuk 4 yaşına kadar kullanabiliyor. İstediğiniz yere katlayıp götürüledebiliyor baya fonksiyonlu yani kalitelide bir ürün tavsiye ederim.😊
Bim Kubra-kurt-aksoy kübra hanım rica etsem link atar mısınız, bende almayı düşünüyorum bi de içine yatak yani döşek olarak ne aldiniz
Danlacan Kubra-kurt-aksoy peki onun içine bida yatak falan aldınız mı yada nevresim vs. Ne gerekiyor içine 😊
Kubra-kurt-aksoy Bim link atmayı bilmiyorum maalesef 🙊🙈 hepsi burada da ve Trendyol da var ben hepsi burada dan 875 e aldım indirimden bir bakın o sitelere isterseniz 😊 indirimden alın ama normal fiyatı çok pahalı
icimdekikelebek Bim ben de yoyko 8 in 1 aldım hepsi burada girin böyle yazın çıkıyor 900 TL idi 70-110 ölçüsü . İçine de yataş twiny sünger yatak aldım çift taraflı Bi tarafı yeni doğan için sert diğer tarafı 2 yaş sonrası için yumuşak yorumları güzeldi onu da trendyoldan aldım henüz gelmedi 70-110 o da
Bim Kubra-kurt-aksoy kübra hanım şimdi hepsi burada dan baktım 999 tl ..peki içine extra yatak aldınız mi
Hum69 ))) canım benim aldığım beşik 4 5 yaşına kadar kullanabilir Anne yanı beşiği resim nereden atılıyor bilmiyorum.. Trendyolda var anne yanı beşiği yazarsan ahşapptan böyle asansörlü kademeli sallanılır 5 yaşına kadar kullanabileceğimi söylediler ben mağazadan almıştım.. Bilgin olsun
Boys_mama Benim çocuğum 1 yaşından sonra park yatakta yatmadı. İçine koyunca ağlama krizine girerdi. Kendini kapalı hapis gibi hissediyordu galiba. Büyük yatağa alıp etrafına koruyucu koymakta bulduk çareyi. Kimi çocuk da 2-3 yaşına kadar yatıyor. Belli olmaz.
Buketkucuk Rengin_ Montessori denen yataklardan alabilirsin ama yenidoğanken kullanman zor olur. Doğumdan itibaren 5 yaşına kadar kullanabileceği bir yatak bulman zor olabilir. Fakat 1 yaşında falan alacaksan Montessori öneririm, değil 5 10 yaşına kadar bile kullanırsın.
Eminik Rengin_ normal mobilya beşik al oğlum 5 yaşına girdi hala kullanıyorum ve sağlam ikinci geçecek şimdi beşiğe inşallah
Haticeyuce31 Rengin_ kuzum ben buyuyen yatak takimi almıştım simdi 2. Ye hamileyim dolab kısmında cikaricam inşallah 2 kişilik yatak oluyor 10 yaşına kadar bile kullanırlar yani oyle bisey alabilirsin uzun süreli kullanılması için istediğinde besik istediğinde kucuk 2 3 yas istediğinde tek kisilik yatak oluyor mesela ben 1 yaşına geldiğinde besigini çıkardım bebek yatagi gibi yanina korumalı aldim oyle kullandı simdide o yandaki dolabifa çıkarıcam nasipse altli ustlu 2 kişilik yatak olucak inşallah
Seymatt Benim oğlum şu an 21 aylık park yatakta yatıyor hatta ben normal karyola aldım kurdum, artık büyüdü nasılsa alacağız diye ama imkan yok yatıramadım 😅 her bebek Farklı