Dudupamuk Tansiyonumu düşüreöiyorum benim normalim 9 ve 10 üstüne çıktımı kafam bir tuhaf oluyor 30+3 haftalığım nebeğe zararı varmıdır?
Mervee26 Dudupamuk hamilelikte biraz yükselmesi normal demişti doktorum. Rahatsızsanız tuzlu yemeyi tamamen kesin, yemeklere pişirirken de tuz koymayın.
Mom8 Dudupamuk canım bu normal zaten sıkıntı etme bunu yüksek değil ki normali 12/8 olur zaten başka bişey seni etkiliyor olabilir mi
Mnevvr53 Busra3509 tansiyon dusuklugu yasiyor olabilirsiniz bendede öyle tansiyonum 11 7 yada 11 6 oluyo baş agrisi mide hulantim oluyo cok
Dudupamuk Mom8 canım benim 11 nile olsa başımda agırlık halsizlik baş ağtısı yapıyor benim normalim 9 yada 10. 12 olunca korktum düşüremedim tansiyonumu korktum
Busra3509 Mnevvr53 protein kacagı cıkdı idrarda saglık ocagında. Özele gittim hemen aynı gün orfa normal cıktı Hangisine inancagmı sasdm. Korkuyorum habire tansiyon ölcyrm 😟
Mnevvr53 Busra3509 aaa evet bak doktorum onu soyledi bana protein kacagi gozukebikirmis hamilelikte tansiyon sorunu yasiyanlarda oluyomus ilac filan verdimi sana bana verdi espirin diye tansiyon ilaci 33 haftaya kadar kullancakmisim
Busra3509 Mnevvr53 bana ilac falan vermedi. Ben yarn gene bi ölctürmeye gidicem bakalm gene protein cıkacak mı idrar da 😟😟
Mnevvr53 Busra3509 ölctur canim banada soyledi ama hergun duzenli birsekilde ölcmen lazim bence bi tansiyon aleti al canim doktorum bana tansiyon aleti alip evinde duzenli birsekilde ölçüm not tut dedi
Mnevvr53 Busra3509 evet canim cikti ilac verdi ama gecti herhalde tahlilerimi gostermedim daha ama baktim negatif olmuş proteinim
Gigy Dudupamuk 14/9 üzeri çıkınca sınır demişti doktorum ,sizin iyi gibi duruyor ,zararı olmaz Allah’ın izniyle,yan etki yaptıysa yine doktorunuza danışın