es-es1 Yakın zaman da sağlık ocağında prilam Dr yazdırıp alan var mı devlet karşılıyor mu cuma aile hekimi yazmadı karşılamıyor dedi de geçen aya kadar yazıyordu anlamadım
BegumIscanTunc es-es1 karşılıyor canım yazdırıp alıyorum bir kez yazdırma dan aldım 70 TL para ödedim 😤
Gamzissss es-es1 Bende yazılmıyor sandım 2 aydır kendim alıyordum ki pahalı bi ilaç gel gör ki doktorum yazarım neden alıyorsun dedi hatta yarın kontrolüm Var yazdıracağım canım
Aylinsemih es-es1 şimdi doktorlar ilaçların karşılanıp karsilanmadigini bilmez bu tarz ilaçlar pek karşılanmıyor
es-es1 Gamzissss iyi bari doktorun söylemiş yine boşa para vermezsin artık bana da yazmadı uyuz kadın
Elf0305- Sağlık ocağı neden yazmıyorki ? Ben 24. Haftadayım hala sağlık ocağı yazıyor ama 1 kutu sadece bittikçe alıyorum 🤦🏻♀️
es-es1 aymus Alyasibel Elf0305- sinir kadın yazmadı bana gıcık bende pahalı diye almadım yarın kendi doktor kontrolüm var yazdırcam 8.aydayım hala mide bulantım sürüyor o kadın yüzünden 3 gündür çekiyorum 😢
Lylts Elf0305- bende yazdırmadan aldım yazılınca ne kadara aldınız siz ah ben hep ilaç konusunda para saçıyorum sürekli 😏
Elf0305- Lylts gecende 11 lira verdim muayene ücretin eğer yoksa benim yoktu gecen ayda 23 tl verdim muayene ücretim varmış diye
Bus61 Migde bulantısı bende de oluyor ilaç renne verdi doktor hiç ise yaramiyo en güzeli bir tane limon skiyorum içiyorum geçiyor elma muzda rahatlatiyo deneyin derim😄
es-es1 Aylinsemih bu zamana kadar karşılanıyordu hep ama öyle Söyleyince bende şaşırdım yarın şansımı deneyeceğim bakalım
Aylinsemih es-es1 eczaneye sorarsan onlar yardim ci olur bende eczanede çalışıyorum ama 1.5 aydır gitmiyorum şuan karşılanıp karsilanmadigini hatırlamıyorum
Ozlem23 es-es1 ben günde iki ilaç içiyodum aile doktoru günde bir ilaç şeklinde yazmış o yüzden bı kere karşılamıştı elimde var gözüktüğü için belki öyle olmustur