Beyziikoo Asenadgdvrn80 Aahh o geceler yok mu geceler şimdiden böyleyse doğunca nasıl olucak acaba 🤣🤣🤣
Beyziikoo limonluchescake Çok hızlı geçti ya öyle düşünüyorum ben 30dan sonra geçmiyor dediler 32 olduk bildiğin geçiyor 🤗🤗 İnşaAllah son haftalar da böyle oluruuuzz👐👐
Asenadgdvrn80 Beyziikoo emin ol doğduktan sonra okadar zorlanmıyor sun bnm 2. Çünkü ben uykuyu aramayan biriyim ama beni çok zorluyor hamilelik
prensesim35 Beyziikoo aynen öyle zaten onlardan daha iyi kim biliyo ki doktora bile bizim yerimize gidiyorlar😂
Beyziikoo prensesim35 Biz boşa doktorlara gidiyoruz sonuçta asıl doktor olan etrafımızdakiler onları dinleyip doğurmamız lazım😑🤣
Beyziikoo Asenadgdvrn80 Ya uyku illaki aranıyor valla ben çok arıyorum sinirleniyorum uyuyamadığım için ama böyle böyle geçecek işte sabr diyorum 😔😔😔
Beyziikoo Asenadgdvrn80 Siz uyuyamadığınız için mi zorlanıyorsunuz geneş olarak mı zor geçiyor gebelik 😏
Asenadgdvrn80 Beyziikoo uyuyamiyorum bi yandan bu gebeliğim sıkıntıli bebe kilo almıyor cnm sıkılıyor bı yandan
Beyziikoo Asenadgdvrn80 Yaa kıyamam size bunalmışsınız belli bunaltmayın kendinizi 😔 Neden kilo almıyor çok önemli bir sorunu yoktur inşaAllah hani normalse gidişatı son zamanlar bir anda alır belki 🙄
Beyziikoo prensesim35 İnsan olmak çok zor etrafımızdakiler için gerçekten anlayış sabr güzel söz asla yapamıyorlar bende bunu anlamıyorum yani kime ne doğursam da yatsam da yesem de yemesem de 😲😲😲 Valla canınızı sıkmayın onlar için o çocuk doğacak 💪
Beyziikoo prensesim35 Amin amin inşAllah hayırlı haberlerinizi alır hikayenizi okurum Allahın izniyle👐💐👼🏵