Nilya88 Merhaba kızlar bizde baba rüyasında çocuğun cinsiyetini ne görürse tersi çıkar derler genelde de öyle olur sizde de tutan varmı acaba
Burcuaakyool Nilya88 az oncede paylaştım canım kendımde bır post açtım esım rüyasında erkek görmüş ılk zamanlarda da erkek görüyordu 31. Haftalığız ve kızımız olucak yakında
Miumiu Nilya88 Valla ben kız görmüştüm eşim erkek çocuğu görmüştü oğluşum olucak allah nasip ederse🤷🏼♀️😂
Nilya88 Burcuaakyool görmedim az önce eşim geldi öğlen uyumuştu koşa koşa geldi dedi oğlumuz oluyordu o yüzden hemen foruma girip sorayım dedim
Kubra3525 Burcuaakyool erkek görünüyordu derken ultrasonda hep erkek mi dediler cinsiyet görüp bizede erkek diyolar 22 haftalıgız şuan herşeyimizi aldık ay ya degişirse
Asyaayaz1 Ben gebe kalmadan önce kız görmüştüm ve hamileyken eşim rüyasında kız görmüş şuan 14 +4 üz ve kız bebek 🥰
Burcuaakyool Kubra3525 yok canım 🥰 biz cinsıyetı 12. Haftamızda ogrendık kız dıye suan 31. Haftalığım kız yanı esım hala erkek görüyor rüyalarında tersı oluyor yanı degısmedı hıc hep aynıydı :)💕🧿
Hazan_yeli25 Eşim kız gördü rüyasında bende hep erkek gördüm hala erkek görüyorum ama kızımız oluyor 🤭