Hiranurecrin Gulsen4224 denedim canım ama maalesef.olmuyo napalim artık çok sağol canim yardımın için yinede 😊
Tugba1421 Hiranurecrin benimde 3. hamileliğim bi oglum bi kızım var bu da oğlum daha geliyor 31+2 deyim az kaldı artık…digerlerinde zorlanmamistim bu kadar bunda biraz zorlu geçiyor
AydanSahinSaban CerenYigit inşallah, Cok sagolun.🙏 ilk düşüğüm 2017 de ikincisi 2019da oldu. Cok etkilendigim icin cocuk dusunmedim dusununcede dusukle sonuclandi. Simdi 2021 yine hamileyim inşallah hayirlisiyla bebegimi kucagima alabilirm 😔
CerenYigit AydanSahinSaban neden düşük oluyor acaba çok geçmiş olsun inşallah tekrar yasamazsin sağlıkla gelir
AydanSahinSaban CerenYigit bilmiyorum 😔 doktorda sorun olmadgini soylemisti. Simdi 4 hftalik hamileyim kan sulandrci igne ve düşük onleyici igne verdi. İnşallah saglikli olur bebeklerimiz 🙏
Linam6868 Hiranurecrin ben kürtaj oldum bı kimyasal gebelik geçirdim çok şükür şimdi 2 yaşına girecek kızım var 18 haftalık hamileyim Rabbim’e binlerce kez şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah🌸
magnolia_ 29 yaşındayım 1 oğlum var 4 yaşında.. 2 yıl önce düşük yaptım 11 haftalıktı.. şimdi 8 haftalık gebeyim.. 3. Gebeliğim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işaallah 🙏herkezede bizede 🙏