Booncukk Benim 0.89mm kese vardi bebek tuz tanesi kadardi kese boyuna göre 5+5dedi ama sonraki haftalarda bebek boyuna bakınca bebek tarihine göre küçük çıktı
mucizem09_ Zezeeeyyldrm canim ben gittigimde 6 haftaliktim 1.89 cmdi 6 hsftayla uyuimlu demisti bayada buyuktu suan 9+3
mucizem09_ Zezeeeyyldrm aynen baya buyuktu kese beklemiyordum hep gordukleri. Kucuktu benim sma zaten kese cabuk buyurmus
Esraxd Rana-10 hayır olumsuz hiç birşey demedi çok şükür sadece ultrasonda baktiginda kesen var ama bebek henüz gözükmüyor dedi haftaya tekrar gel bir kalp atışını dinleyelim dedi okadar haftaya perşembe 7+5 olacak inşallah gözükür🙏🙏
Rana-10 Esraxd benimki de aynen kötü bişey demedi ama buradaki kötü yorumları okuyunca olumsuz düşünmeye başladım .inşallah bebeklerimiz hayırla sağlıkla gözüksün ya🙏
Merve_kucuk Papl Yanlış yere bakmışsınızdır🙂 Bebeğin boyu fl yazan yer. O değeri 7 ile çarpınca bebeğinizin boyu çıkıyor
Esrujj Adete göre 6+2 gözüküyordu ama 5 haftalıkmış 66 mm doktor iyi olduğunu söyledi 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Ayrıca karından gözükmedi vajinal bakıldı