Esranur Surekli kabızım ne yapcami bilmiyorum 11+5 haftaligm ama ıknmanin bebege zarar verdini duymustum basina gelen varmi ne yapmaliyim?
Dsa Esranur sabahları hatırı sayılır büyüklükte bir bardak su için. Eğer basur falan varsa gece yatmadan 3 gün kurusunu bir bardak suya koyun sabah hem kayısıları hem suyunu için bakın nasıl yumuşuyor bağırsaklar. Probiyotik yoğurt yiyin..
Kbr Esranur bende 9 dayim surekli ayni durumdayim bir bardak ilik suya 1 yemek kasigi zeytinyagi yarim limon suyu iyi geliyor veya kabak corbasi veya ilik balli su ben cok cektm simdi hem osmolak kullaniyrm hem bunlari
Halidemat Esranur her gün iki üç tane siyah kayısı yiyorum ben kabız olmuyorum. Bol bol da su içiyorum mutlaka dene
Charlotte Canım ben de irritabl bağırsak sendromu var yıllardır gebeliğimde de sıkıntı yaratıyor ama lifli besinler ye günde 1 deveci armutu yiyorum iyi geliyor🧐
zxcvbhgfd Yıyebılırsen ve miğdeni rahatsz etmiyorsa acı biber veya turşu tüket canm bnde dışarıda etsiz satılan çiğköfte de işe yarıyordu acı soslu olacak 😘
mercimek Bol bol su iç, ayrıca yürüyüş de iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor ve 3 kuru kaysıyı bir su bardağına bir gece önceden koy sabah hiçbir şey yemeden suyunu iç ve kayısıları ye gerçekten faydasını göreceksin🤓