BurcuLice Ballilokmacik bende bir şeyler ters giderse spinal sezaryen olurum diyordum ama sanırım bel fıtığı olanlara yapmıyorlarmış 😬
Zeyzey1616 Aysel_11 işte canm ameliyattan çıktm taktılar öyle durdum hep yok canm pansuman yapılmıyor sonra kontrle Çağırdı işte ozmn bakıck çıkaracak galiba yapışkanı
Aysel_11 Zeyzey1616 kapalı da iyileşmezki o yüzden sordum kimisi kilot bile giyme kanaman bittikten sonra uzun gecelikle gez evde diyolarda
senadoguss Lulemom YouTubeta Dr.Kağan Kocatepe’nin videolarını izleyebilirsin canım o çok güzel açıklıyor öneririm.
Zeyzey1616 Aysel_11 kapalı olmazsa dikişler nasıl toparlanck ki kalkıp oturdukça kanama olur yani her sezaryan böle canm küçük bi yara değil ki kaç kat derin kaç tane dikiş atılıyor açık durulacak yara değil. İntihap kapmasın diye kapalı tutuyorlar
Aysel_11 Zeyzey1616 bilmediğim için açık yara daha çabuk iyileşir diyolar ya o yüzden bakalım hiç ameliyat olmadım görmedim ilk yaşıycam bilmiyorum o yüzden sordum canım
Zeyzey1616 Aysel_11 bnmde ilk ameliyattı canm korkma geçiyor 2 gün agrı cektim 3 gün toparlandm sadece oturup kalkarken açıyor okdr
Gokceeebade ipekkkkkkk7 süt için yanında bal götür ballı ılık su iç hem sütüne faydası oluyor hemde içindeki berelere iyi oluyor günde 5 6 bardak içmeye çalış