ysfali06 mombursamom 2 doz olunuyor gebelikte. Gebelikten snra da devam ediyor aslında ama genelde yapılmıyor. En toplamds 5 dozdan oluşuyor
Aysentass mombursamom zamanını kaçırmışlardır sağlık ocağıda direk 2. Dozu vurmuştur normali 2 doz ben 2 doz oldum
sntn mombursamom tek dozun hiç bir etkisi yok normalde 5 doz 5 dozu yaptırırsan diğer gebeliklerde yaptırmanıza gerek kalmıyor
Gizmolata mombursamom doğum tarihiyle alakalı belli bir doğum yılından itibaren doğanlara 1 doz yeterli görülüyor lisede vuruldukları için, ama ben hepsini tamamlıcam derseniz yine vuruyorlar.
htctpc ysfali06 her gebe oluyor mu bu aşıyı?doktorum bana hiç böyle bir şey söylemdi.Ben de hiç bilmediğim için sormadım.Olmak şart mı?
Nonamee Lisede tek dozu vuruluyormus ben hamilelik öncesinde vurdurdum. Bana tek toz yeter dedi sen vurulmussun okul zmaanin da diye söyledi sağlık ocağındaki hemşire.
Msydn6 mombursamom normalde toplam 5 doz mu ne , aşı kartımda var yazıyor şuan bakmadım ama ben ilk gebeliğimde 2 dozunu oldum şimdi gebeliğimde de 3. Dozu oldum yani bu gebelikte tek doz oldum sonra kalanlarıda doğumdan sonra gel tamamlayalım dedi hemşiremiz bakalım tamamlayacağım inşallah 🤗
ysfali06 htctpc 20 24 hafta arası yapılıyor ilk doz. Henüz haftanız erkense o yüzden söylememiş olabilir. Sağlık ocağı da arıyor aşı için ayrıca. Aşı olmak zorunlu değil ama doktorlar tavsiye ediyorlar.
KMerveK mombursamom bende 1 doz oldum baktım herkes 2 doz oluyor sağlık ocağından da arayan soran olmadı bende gitmedim ama cidden merak ettiğim bi konuydu postu açmanız iyi olmuş
nisanmaral mombursamom ben tek dozu olmuştum, sonrasında amniyosentez yaptırdım 2.doza gittiğimde testin üstünden 2 hafta geçmişti, sağlık ocağında hemşire yapmaya çekindi, doktoruma sormamı istedi. Doktorum da 1 doz yeterli dedi 🤷🏼♀️
nev_hena Yanıltıcı bir şey de yazmak istemem ama ben aşıdır iğnedir korktuğum için doktora tek doz yeter mi diye sormuştum. 😃 İki doz öneriyoruz dedi. Zaten aile hekimliğinden de takibi yapıldı. Ama ben bu "öneriyoruz"dan ikinci dozun hayati olmadığı sonucunu çıkardım fakat yine de oldum. Dediğim gibi yanıltmak istemem eğer imkanınız varsa doktora veya aile hekiminize/hemşireye danışın.
mombursamom İste herkesin doktoru farkli soyluyor. Kendi doktorumda son 5 yilda bu asiyi hic olmadysan 2.dozu yaptr dedi. Ama arkdslarm kimi tek doz kimi 2 doz. Anlmdm yani. Tek doz yetiyor ise neden 2.yi yaptr dyolar. 2.yi yaptrmak gerekli ise tek doz yeterli neye gore deniliyor kafam karmakarisik