ozlemaykt dlcmmstn7 ben birkere kimyasal yaşadım geçen sene , şimdi yeni hamile kaldığımı öğrendim ve yine aynısını yaşıycam korkusu var çok şükür şimdilik bişey yok ama inş cumaya kadar böle devam eder , cuma doktora gidicez :)
ozlemaykt dlcmmstn7 neden olmuş 3 kere düşük az değil bir tedavi uygulandı mı hamile kaldığınızda şuan
Eymenimmmm ozlemaykt yani gtsende bi kan idrar istiyolar 1.2 hfta snra tkrar cgriyolar kalp atisi icin direk kalp atisi icin gtmk dha iyi sabredeblrsen tabi🤭
ilkcan64 ozlemaykt canım cuma günü gitsen Allah nasip ederse bebişi bile görebilirsiniz fakat ultrosan cihazından vihazına fark ediyor devlette pek göremiyorlar
ozlemaykt ilkcan64 özele gidicez inşallah bir sorun yoktur anneme diyorum ki hamileyimdir yani dimi diyorum :)
aytn123 ozlemaykt testi yaptığımda hafta sonuydu hafta ici bir güne randevu alıp gittim 4 haftalıkti 🥰
ozlemaykt hilosss07 biz gecen sene onu yaşadık heyecanlandık doktor doktor dolandık sonra kanamam başladı kimyasalmış bu yüzden şimdi dedik ki biraz zaman geçmeden gitmiycez
hilosss07 ozlemaykt hem keseyi hem bebeği gördük erken gidince kese oluştu oluşmadı kalp atışı duyuldu duyulmadı derdi oluyor o yüzden acele etmedim hiç 😂
ozlemaykt hilosss07 ay evet bizde öyle düşündük o yüzden testi yapalı 1 hafta oluyor biraz daha bekleyip öyle gidicez doktora
dlcmmstn7 ozlemaykt çabuk hamile kalıyorum tedaviye gerek kalmıyor bu kadar düşük sebebi de kanımda pıhtılaşma varmış. Oksapara başladım
hilosss07 ozlemaykt aynen insan tabii heves ediyor gidesi geliyor ama beklemek en iyisi strese girmektense 🌸
hilosss07 ozlemaykt allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin minişi😍