Htc18 Tugceonur bebeğinize iri bebek felan dedi mi doktor ben 28+4teyken gitmiştim 1480gr iri demişti
Tugceonur Htc18 Çok fazla serum yedim o haftada onunla ilgili olabileceğini söylemişti doktorum birde haftamıza göre 10 gün önden gidiyor gelişimi hafta hafta takip ediceğini söyledi . Bakalım bu hafta kontrolümüz ne diyecek doktorumuz
Nazcem43 Selinaymurat aynı durumdayız ya her dakika stres içindeyim duşa girmek istemiyorum suyum gelirse diye
Beyzaturba 29+3 iken gittim 1.450kg idi şimdi 31+5, 2 gün sonra yine gidicez bakalım kaç kilo oldu merak ediyorum bana kilosu çok iyi gelmişti☺️☺️🧿
Mertim Kızlar 2 saattir bebek sürekli toplanıyor sanirim cok agri yapıyor ara ara oluyordu ama şimdi sürekli sağ tarafta alta da baskı yapıyor. doğumla felan alakası yoktur değilmi daha 32 haftayim
123alpseda -Ozlemcelik388 öyle yapıyorum hep tam buğday ekmeği nasıl stresliyim bakma öyle söyledikleri için ilk bebeğimi 36 haftalıkken anne karnında sebepsiz kaybettim birde bunda su fazla diyince inşallh düzelir zamanla
-Ozlemcelik388 Gzdsrm şeker çıkmadı şükür ama su fazlalığından dolayı diyet yaptım. Tansiyon sürekli düşük bende 🙈
H-M Didem34 30+3 de 1600gr dı şimdi 31+2 kaç kilo olmuştur acaba bide benim karnım küçük çok kilo almayacakmış gibi geliyor