sukran97 28+5 günlük ikiz hamileyim bacaklarım ve kalçamda küçük sinek ısırığı gibi kabarcıklar çıktı çok kaşınıyor doktoruma söyledim krem verdi ama fayda etmedi 2 3 gündür var böyle bişey başına gelen var mı neden olur acaba!
Beyzaklc sukran97 cnm söylediğin rahatsız bende 3 senedir var şuan da gebeyim daha hafif ilaç kullanıyorum ürtiker yani kurdeşen diyorlar ben sürekli ilaç kullanıyorum o kdr çok ilerledik artık bnmki saçımı kestireck derecede
iremby sukran97 aynisi bende de oldu omuzlarimda sivilce gibi ama vucudumda da var daha cok geceleri kasiniyor ben bir ilac kullaniyorum onda yaziyor kurdesen diye yan etkisinde doktora gidicem bakalim ne dicek
sukran97 Beyzaklc çok geçmiş olsun çok Zor bi durum 3 senedir nasıl dayanıyorsunuz gece kaşınmaktan uyuyamıyorum tedavisi yok mu peki
Beyzaklc sukran97 valal cnm tedavi si ya ömür boyu ilaç kullanan yada hastaneye 1 ay yatip iğne tedavisi dediler od aetki gösterir de benimde kızım olduğu için hastaneye yatmayı kabul etmedim kronik oldu artık bnmki sürekli ilaç kullanıyorum en ufak bi stres de vücudun hep kabarıyor geçen sene saçımı sıfır la kestirdiği mi biliyorum yani o derece sıkıntı li birsey
sukran97 iremby geçmiş olsun canım bende hafta içi gidicem yediklerim mi dokunuyor acaba dedim ama deil galiba
sukran97 Beyzaklc çok geçmiş olsun canım galiba benim de stresten oldu tüp bebekle hamileyim ben hep erken doğarlarsa falan DİE sıkıntı yapıyorum kendime çok şükür bu haftalara geldik ama gelene kadar baya stres yaptım aslında çok güzel hamilelik geçirdim ne mide bulantısı ne başka bişey ama kendi kendime hamileliğimi zehir ettim😔
Beyzaklc sukran97 çok teşekkür ederim cnm sana da geçmiş olsun olabilir yediklerinden de olabilir baharatli acılı seylerden
BaharCos Gebelik kolestazindan şüphelendi benim doktorum. Sirtimda kabarikliklar var ve ayak altım, vücudumun büyük bolumu geceleri kaşınıyor. Aç karnına kan vereceğim yarın enzimlere bakılacak. Safra ile ilgili bir durum sanırım. Test yaptırın derim.