KbraDemiretin Kızlar 7 haftalık hamileyim patron erzak almış 3 poşet böldüm toplam 14 kg 10 dk lık yolum var taşısam bişey olur mu kararsız kaldım ya
eylemmm21 KbraDemiretin tasima sakin cnm daha bebegin cok kücuk tutunmaya calisiyor sana aman öyle bi hata yapma 🙏
2prensessannesi KbraDemiretin yurume 10 dkysa taksiyle 2-3 dk dir pek bisey tutmaz bence taksiyle git
1987gokce KbraDemiretin taşıma canım riskli haftalardasin Allah korusun kanaman vs olur birini çağır yanına.
Lilium yuhhh 😧 sakın taşımayın deli misiniz? En sıkıntılı dönem bebeğinizin tutunma zamanı. Düşürürseniz bebeği diğer bebekler tutmayabilir bunun sıkıntısını çekersiniz ilerde atlayın bir taksiye ya da iş yerinden birinden rica edin hiç mi olmadı sırt çantasına koyup günde 3 kilo 3 kilo taşıyın her gün
1987gokce KbraDemiretin iyi yapmışsın canım yükseğe de uzanma yorma kendini Allah korusun bişey olur dikkat et.
KbraDemiretin Aynen cnm bende tereddütte kaldım zaten annem de dedi taşıma sakın sonra vazgeçtim zaten 🙏🏻🙏🏻
biiiidamla KbraDemiretin taşıma canm ilk zamanlar daha riskli oluyor eşini dolan çağır yada taksi tut