Aysn0232 NaimeYilmaz limon ekşili şeyler limonu Mandalina gibi yerim kendimden geçiyorum 😅vee Hamburger ☺️🤰
Aslaninannesi NaimeYilmaz bişey sorabilirmiyim benimde 1aydir tam sınırda yukseliyo şeker sonucumda gayet iyi çıktı bazı yememem gereken şeylere dikkat etmeye çalışıyorum ama korkuyorum siz nasıl gecirdiniz bu dönemi kaçıncı haftanizdaydiniz ben şuan 26haftaligim
alyagulce Aslaninannesi suyunuz mu fazla benim de fazlaymış ama sınır dışında değil neler yapıyorsunuz ne yememek lazımmış
Sermec27 Aysee21 yediklerimizle alakalı değil ki cinsiyet ben normalde de eksi sevmeyen biriydim iki oğlumda da hep tatlı seyler cekti canım rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 🥰
didem1234 Aysee21 Bence yediklerimizle cinsiyetin hiçbir ilgisi yok. Benim kızım olacak inşallah. Ama sürekli tatlı yerim. Normalde de tatlısız yapamayan bir insanım, hamilelikte de öyle oldu.😄 Yani kişisel tercihler yine devam ediyor bence büyük ölçüde😊
didem1234 NaimeYilmaz Tatlııııııııı😅 26+2′deyim. Bu aralar da biraz pizza ve hamburger fazla yedim🙈 Onlara yine uzun bir ara vereceğim ama tatlısız olmuyor😅
Derinsmom NaimeYilmaz gebelik şekerim(insülin direncim) olmasına rağmen tatlının her türlüsünden vazgeçemiyorum 🙄
Mom97 NaimeYilmaz ayyy bende tavuk görmek istemiyorum hele kokusuna tahammülüm yok. Vazgeçemediğim şey ayva şuanlık ☺️
Sermec27 Isilhanim87 pirinçte seker var o da şekeri yükselttiği için seker suya etki ettiği için cok pirinç tüketmemek gerekiyor özellikle de gebelik şekeri varken
Tugcemre08 Aysee21 vallahi değişiyor canım ya. Ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler ama 2. De oğlum ama ekşi de yiyorum 🤷♀️🥰
Arwen21 7+0 oldum bugün ne canım bişey istiyor nede bişeyden tiksindim bende anormallik var galiba 🙇♀️