Busra3509 Yogurt gibi akıntısı olan var mı. 🤔 Bazen yeşil geliyor bazen yogurt gibi yogun 😪 Enfeksiyon tozları kullandım bardakta eritilen ilaçlardan. fitil kullandım bana mısın demiyor. Ne yapmak gerek. Bol su da iciyorum ama 😒
Muratnannesi Busra3509 geçmiyor geçmiyor geçmiyor 😔 iç çamaşırı değiştirmekten ve her akıntıda aman Allah ım kanamam mı geldi die lavaboya koşmaktan yoruldum bende. Vagiflora fitil kullandım tamamen zararsız die oda bi fayda sağlamadı
Fatma2277 Busra3509 probiyotik yoğurt alıp ondan yiyebilirsin o da bu konuda çok yardımcı oluyor. (Eker markasının vardı sanırım )Şekerli gıdalardan da uzak durmanı tavsiye ederim
Biryigitannesi Busra3509 bnde de aynı durum mevcut canım 34+6 olduk ama su geldi korkusu bi yandan iç çamaşır değiştirmesi bi yandan gına geldi beyaz akıntı var sadece bende doktor normal dediği için bişey de yapamıyorum günlük ped takıyorum artık ara ara 😏
Busra3509 Muratnannesi bende öle kan geldi korkusu ile wc kosuyorum su gibi akıyor Bi bakıyorum akıntı. Berbat bsey ya Dogumdan sonra direk biter mi acaba. Hamilelik basından beri var. 22 haftalıgm hala bitmedi 😪
Busra3509 Biryigitannesi cok zor gercekten ins dogum sonrası hemen kesilir. Kalacak diye korkuyorum valla