Esrasrgzl Kizlar benim surekli karnim gurulduyo ve utanarak söylüyorum ama ishal var sizdede olmusmuydu 11 haftalik gebeyim 😐
sevdam_21 Esrasrgzl 39 haftalığım geçen hafta oldum o şekılde ömrümden ömür gitti diyebilirim yanı hastaneye gözükün isterseniz ben gitmeden düzeldı
Nundiyebiri Esrasrgzl ishallık galiba kabızlıktan iyi benim gebeliğim başında önce kabızdım sonra ishal oldum sonra düzene biniyor haftalık şeyler diye düşünüyorum gurultuda ishalliktendir diye düşünüyorum
Dilarasaban Aynı şey bendede var iki haftadır bu sekildeyim Dr uma sordum fakat bebekle alakalı olmadığını söyledi 😔
Esrasrgzl Dilarasaban ne yapsam gecmedi ya karnim surekli guruldadigi icin rahatsiz oluyorum zaten hamilelik yuzinden mide sorunumda var 😣
Dilarasaban Esrasrgzl aynen canım benimde her sabah aynı şekilde oluyor 11 haftalik olucamm iki gün sonra
orkide21 Ya 17 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri ishal var agrı Bile var sizin de mi hergün ishal oluyor
Ferhangul01 Demir ilacı kullanıyorsanız o yapıyor dr a danışın . Ama henüz kullanmıyorsunuz sanırım 🤔
Esrasrgzl Dilarasaban iyi biseymi kötü biseymi bilemedim valla karnim gurul gurul ediyo mide bulantisida cabasi tabi🙄