MucizeAnnesii Bsmlh bana 19. Hafta demişti diye hatırlıyorum . Suyun sınırda demişti . 21 . Hafta başı tekrar gittim düzelmiş demişti . Bu hafta yine gideceğim . Kafamdaki tek soru suyu ne durumda . Burada annenler bebeğin kilosuna takıyor ya canım sıkılıyor . Sağlıklı gebelik gibisi var mı ?
Bsmlh MucizeAnnesii bende İnan gramında degılım suyu canımı çok sıkıyor geçen hafta sınır dedı bu hafta çağırdı dün azalma başlamış dedi sımdı 2 hafta sonra gel dedi allahım diyorum en azından dr dedıgı 36 dayansa tabıkı sağlıklı gebelık en iyisi öyle olsa yemınle ne kılo derım ne bişi 3 ay düşükle uğraştım 3 hafta şeker derken su allahım mukafatını versin hepimize🤲
MucizeAnnesii Bsmlh iki güne bir bir bardak havuç suyu iç olmadı . Şekeri de diğer öğünlerinde dengelersin . Havuç Gerçekten çok faydalı bu konuda .
Bsmlh Ozsa gebelık sekerı benımkısı degısıyor maalesef 128 cıkmıstı başlarda suan 101 111 bazen 92 seklınde gidiyor şimdilik
Ozsa Bsmlh benim de gebelik şekeri açlık düzgün ama tokluk yüksek 260 di diyet ile düşürdük 145 altı normal dedi doktorum benim de 139 fln bazen 119 geliyor tokluk
prensesannesii_ Bsmlh benimde 22 den beri su azlığım var şuan 30 olduk şükür 🤲 benimde tek cepte 3 cm di sürekli dinlendim soluma yattım bol su armut bolca dua et inşallah vaktiyle sağlıklı gelsin miniğin 🤲
Bsmlh prensesannesii_ benımde öyle ınsallah 🤲 rabbım dağlıkla kavuşmayı nasıp etsın hepımıxe kılo alıyor dımı
Kadze Bsmlh ben onları hiç bilmiyorum hatta su değerim neydi onu bile bilmiyorum ozmnlr bilmediğim için fikrim de yokru sdce sınırın epey altındaydı onu biliyordum sadece yani doktorun söyler onu yada hurda bilen biri varsa
prensesannesii_ Bsmlh merak etme inşallah vaktinde gelir banada dedi doktor çok zor inşallah 28 görür diye hatta 2 hafta gerilik çıkardı başka doktora gttgmde haftasiyla uyumluydu şükür haftasıyla uyumlu gdyrz ben erken doğum riskine karşı kilo yapacak şeyler yiyorum
sedaa_aa Bsmlh çok sıkıntılı bir durum olsa acil müdahale ederdi doktorun içini ferah tut canım ama bol bol istirahat et doktorum fazla yorma kendini demişti inşallah vaktiyle doğumun gerçekleşir🙏🏼
prensesannesii_ Bsmlh beni haftada bir çağırıyorlardi Cok az olsa sana 2 hafta sonra demezdi içini ferah tut
sedaa_aa Bsmlh beni haftalık çağırıyordu iki haftaya bir çağırdığına göre suyun yeterlidir. Suyun kritik olsa daha sık çağırırdı
Mervee26 Bsmlh canım benim. Benim de 21. Haftada suyumun az olduğunu söylemişti. Zorlansam da çok su içtim. Şimdi 30. Haftaya geldik suyum o zamandan beri normal. Siz doktorunuzun dediklerini yapın. İnşallah her şey düzelir, bebiş de zamanını bekler
Bsmlh Mervee26 ay ınsallah bende zorla su ıcıyorum 4 lt bulduruyorum diyetime devam ediyorum her meyve öğününde armut yiyorum inşallah🤲
Bsmlh prensesannesii_ ben yiyemiyorum şeker var diyet yapmam lazım dünden beri azıcık yiyim dedim 136 fırladı🙈 korkumdan lavaboya gittikçe suyu gelirim sızarmı bunları taktım kafaya dünden beri geçen hafta çağırdı bu hafta çağırdı 2 hafta sonra gel dedi dediklerimide yap dedi
Bsmlh sedaa_aa oylemi ben o zaman sabır ile beklyeyim iki haftayı bı sekılde yükselir belkı idrar enfeksıyon da çıktı benım çok az dedi bır fitil verdı 3 gün ara ile kullan dedi dün kullandım bugün yanıyorum bilgin varmı canım
sedaa_aa Bsmlh onu bilmiyorum bana da bakmıştı ama çıkmamıştı enfeksiyon inşallah bi an önce atlatırsın 🙏🏼
Bsmlh Ozsa benımde o arada hala diyet yapıyorsun degılmı bide ben mesela üzüleyim yükseliypr etkılıyor