Mommm444 Yüzük parmağımda kaldı deterjanla denedim iple denedik yani aklınıza ne geliyosa denedim ama çıkmıyo tektaş bide alt kısmı çok ağrıtıyo ağlıyorum resmen eşim çıkarmaya çalışınca, ne gibi yerler yüzüğü çıkarır ağrısız çünkü ağrısına dayanamıyorum
mercimeginanne Mommm444 bide yağ ile dene belki onun kayganlığı çıkarır. Hastaneler acil durumlarda keskileriyle kesip çıkarıyorlar belki onlar çıkarır bi sor istersen yada kuyumcular. En son çare itfaiye sanki 🙈geçmiş olsun
Ayzeykar Mommm444 mecbur kesilmesi gerek sarraf keser ama bugünde pazar 😬 ödemden dolayı mı kaldı parmağınızda?
Mommm444 Mom8 ya yüzük umrumda değil yeterki ağrısız çıksın kesme işlemini nasıl yapıyolar parmağım kesilmesin 🥺😳
Mommm444 mercimeginanne valla bakacam ağrırsa diyecem elimi uyuşturun olacak gibi değil ağrısı sanki parmağım kesiliyo
Mommm444 Ayzeykar evet hemde orta parmağımda bi an oraya takmışım rahat girdi aslında yüzük parmağımda düşüyodu yüzük orta parmağımda da çıkmıyo 2 gündürlü deniyoruz kesme işlemi nasıl yapılıyo
Mom8 Mommm444 yok yok canım alt taraftan kesiyorlar parmağına hiç zarar gelmiyor daha doğrusu annemin başına gelmişti öyle yapmışlardı ama şuan çok çok sıkıyorsa bir hastaneye mi gitseniz orda müdahale etseler
Mommm444 Ceylin_2 parmağım şiş olduğu için kaydırsada tam o eklem kısmında kalıyo etim orada toplanıyo
Ceylin_2 Ceylin_2 birde yeşil çay iç istersen bende de ödem vardı dün akşam bir bardak içtim bugün 1 kilo eksik çıktım
Ayzeykar Mommm444 hiç bi fiktim yok ama tektaş dediniz inceyse yan keskiyle denese eşiniz kesilir belki
Homeless20 Mommm444 canım akşam üzeri denedin mi çıkarmayı ? Sabahları genelde şiş oluyoruz ya. Sarraflar keserken bi alet kullanıyor sana zarar vermez korkma :)
Sedaerhan Mommm444 canım kesilip cıkarılması lazım kuyumcular da keserler acile gitsen onlar da alır cok normal ödemdem şişmesi stres yapma iyice cıkmıyorsa uğraşıp daha da canını yakma
Mommm444 Sedaerhan evet canım çok yanıyo stres yapıyorum bu sefer bebekte stres olmasın diye daha denemiyoruz kuyumcuya gitmek kaldı son çare
Tugbahanim1 Ne zaman taktınız da parmağınızdan çıkmayacak hale gelene kadar fark etmediniz doktorunuz hiç uyarmadı mı üzüldüm ya yarına kadar beklemeniz gerekecek galiba 😕
Mommm444 Tugbahanim1 cuma günü taktım okadar rahat girdi ki alyansımı çıkarmıştım normalde tektaşı hiç takmıyodum büyük geliyo diye bi takayım dedim rahatta girdi ama sonra çıkmadı olacağı varmış bide 38 haftalık hamileyim heran doğuma gidebilirim o yüzden de çok korkuyorum bide bunun ağrısıyla mı uğraşıcam diyorum yarın hemen kuyumcu itfaiye allah ne verdiyse gidecem