black8 haftanın içerisindeyim ama son 2-3 haftadır bayılacak gibi bir his oluyor. Soğuk soğuk ter döküp, elim ayağım boşalıyor sanki bayılacağım sanıyorum.
Sedagb black8 tansiyonunuzu takip ediyor musunuz? Belki tansiyondan dolayı olabilir ama en sağlıklısı doktorunuza danışmanız. Geçmiş olsun.
Eddii black8 ben de hemen hemen sizinle aynı haftayım ama. Henüz öyle bişi yaşamadım. Tansiyon ile alakalı olabilir. Bir de geçenlerde burda okumuştum bu haftalarda ter basması vs. olabiliyomuş diye. Siz yine de bir tansiyon takibi yapıp, doktorunuza bilgi veriniz🌸
Elifmom1 black8 benim 20 haftalarda oluyordu düzensiz beslenme uzun süre ac kalınca muakkak tansiyonunuzuda kontrol ettirin tansiyonunuz düşük olabilir
Lina998820 black8 tansiyondan da olabilir idrar yolu enfeksiyonundan da çünkü ben enfeksiyon san aynı problemi yaşıyorum şuan 37 haftamdayım
black8 Eddii Kendime hemen oturacak bir yer arıyorum, yolda yürürken bile oluyor bazen gerçekten kötü bir durum. Doktoruma haftaya gittiğimde soracağım inşallah. Acaba diğer gebeler de yaşıyor mu normal mi diye bir sormak istemiştim, teşekkür ederim 🌸
black8 Elifmom1 Evde bir tansiyon aletim olsa sürekli bakacağım ama yok malesef. Genelde ölçtürdüğümde de 10-6 iyi diyor doktor. Ama sanırım dediğiniz doğru sık sık az az beslenmek gerekiyor. Ben de kahvaltıyı falan geciktirince böyle oluyor işte
black8 Lina998820 ya idrar yolu enfeksiyonu da mı yaparmış 😳 kendimi oturacak bir yere zor atıyorum nerdeyse çok kötü bir şey gerçekten size de geçmiş olsun inşallah düzeliriz bir an önce
hanibazen black8 evet onun da öyle. Ay şey geldi aklıma cem yılmazın esprisi ayyynısı kaynımda var ajshahd 😂
Boys_mama Benim de oluyordu. Demir vitamini başlayınca daha olmadı. Soğuk terlemek ve bayılacak gibi olmak aynısı.
black8 Boys_mama yaa ben demir ilacımı da kullanmıyorum açıkçası bir an evvel düzenli kullanmaya devam etsem iyi olacak.
_Ftma_ black8 bendede oluyordu gecenin bi yarisi uyaniyordum dedim ne oluyor bana kahve yüzünden oluyormus kahveyi biraktim soguk terlemeler kalp carpintisi bayilma hissi gecti
black8 _Ftma_ Evet kalp çarpıntısı da oluyor geceleri doğru. Türk kahvesi içiyorum neredeyse hergün. Hemen bırakıyorum onu
black8 Zehra_001 Ciddi misiniz kasılma olunca böyle güçsüzleşme, bayılacak gibi olma durumu mu oluyor?