Rrmaslan Kızlar bebeğinize oda yaptınız mı yaptıysanız en sevdiğiniz köşe neresi birbirimize fikir olsun alalım resimleri💕💜🧡❤️🦋🧿🥰
Sehertass Rrmaslan bende oda yapıcam canım uygun fiyatlı oda takımları arıyorum büyüyen beşikli varmı önerebileceğiniz bir yer
NefesDeniz Rrmaslan Biz hazırlık içerisindeyizzz🐣 Şubat 15 gibi gelecek odaları ikiz bebeklerimizin heyecanla bekliyoruz🦄 Sadece tül konusunda kararsızım mobilyaları gelince artık karar vericem keten gibi bişi düşünüyorum bakalım🥳
ssnnmmm Rrmaslan ben oda yapmayacağım yani takım olarak şimdilik ufak bir dolap ve beşik aldım gündüzleri o odaya geceleri kendi odama alacağım beşiği ((tekerlekli aldım😂)2 yaşından sonra kendi istediği odayı yapacağım
Denizzz88 Rrmaslan ben oda yapmıyorum park yatak aldık bide şifonyer aldım, giyinme odamızdaki dolaplarda da yer var zaten 2 yaşına gelince o montessori modeller çok hoşuma gidiyor öyle bişeyler yaparız
Mom6 Sehertass Fiyat fiyat değişiyor ben 2000₺ gibi bir fiyata aldım büyüyebilen ahşap beşik ama 9-10 yaşına kadar rahat kullanır sonrasında birdaha masraf yapmaya gerek kalmayacak o açıdan kârlı
asaf-2021 Ben çilekten şifonyer ve 3 kapılı dolap aldım . 3800 TL . Ayrıca civilden anne yanı yatak aldım.