Demetslt Kızlar sizlerde her hafta izliyormusunuz. Ben izlemeye bayılıyorum 😃 17. Haftadan merhabaa👶🏻😂
Kuzucccum Demetslt 9+4 teyiz ama 20. Haftaya kadar ızledık eşim daha çok seviyor baya ilerısını izleyelim dıyor hoşuna gıdıyor galıba ama çok tatliş konuşuyor hızını alamıyor ınsan 🥰
Taze-Anne28 Annisno Asilinannesi1 youtube a ebebek yazıp ebebeğin kanalına girin videolar kısmında kategoriler var ordan 40 hafta gebeliği bulup istediğiniz haftayı izleyebilirsiniz. Ya da direk ebebek 17.hafta gebelik yazın youtube a. O şekilde de haftanızı bulabilirsiniz. Biz eşimle izliyoruz özellikle başlar çok güzeldi ☺️ Ebebeğin tüm video içerikleri güzel arkadaşlar hepsine bakabilirsiniz 😊
Nur_tanem Benim kızım çok seviyor izlemeyi ilk başta o keşfetti 😍😍🤣 haftasına girdi mi benden önce dinliyor çok tatlı konuşuyor ama 😍😍😍🧿🧿
Demetslt Asilinannesi1 yok canim youtuba ebebek yaz sonrada hangi haftada olduğunu o şekilde çıkar ❤😃
Kuzucccum Asilinannesi1 ebebek kanalında oynatma listelerinde hafta hafta gebelik var ordan ızleyebılırısnız 😊 hayır bebiş konuşuyor