Cicikus1 Henüz 6 haftalık hamileyim özellikle 4-5 gündür aşırı bulantı yaşıyorum. Bir şey yiyemiyorum ve midem artık yok. Doktora yazdım, zorlama kendini zararı yok yememenin ama su tüket susuz kalma dedi. Bulantı geçmiyor siz neler yapıyorsunuz ?
8899ilknur Cicikus1 Merhaba Doktorum bana Prilam dr vermişti dünyalar benim oldu.Ara ara da zencefilli çay içiyordum.Gerçekten çok zorlu bir süreçti ama hepsi geçiyor hiç merak etmeyin☺️
ikincimucizemmmm 8899ilknur valla o kadar bulantım. Varki benim prilam içiyorum o bile etki etmiyor artık ilk başlarda rahatlatıyordu ama artık etmiyor 7+3 üm
8899ilknur Cicikus1 tuzlu çubuk,Leblebi falan ye bol bol birde zencefill çayını doktoruna sor iç derse dene bi
Cicikus1 8899ilknur tuzlu her şeyi yedim nerdeyse. Zeytin olayını duydum burda onu denedim 1 saat tuttu sonra geri çıkardım ne var ne yok.
-mercimek- Prilam dr müthiş . 31.haftadayım hala kullanıyorum kullanmayınca bulantılarım oluyor. 6.ayıma kadar geceleri yatmadan 2 tane içiyordum şimdilerde ise 1 tane yeterli oluyor. Kesinlikle doktoruna söyle verir bu ilaçtan.
Cicikus1 -mercimek- doktoruma mesaj yazdım artık safra çıkarıyorum dedim yemek yemeğin zorlamayın devam ederse yarın gelin bakalim dedi. Yarına kadar da ne yapcam bilmiyorum.
Psteacher Cicikus1 14. Haftaya kadar direndim kan kusuyordum artık bir de kan sulandırıcı kullandığım için normal bir kusma da değildi çok Canım acıyordu doktorumu değiştirdim en son zofer diye bir ilaç verdi 4 mg lık olanla başladık yine devam etti şimdi sabah akşam 8 mg olanını içiyorum kusmalarım bitti ama bulantım devam ediyor ilaç midemi kusturmasa da çok rahatsız ediyor ama yine de o kadar kusup acı çekip psikolojinin bozulmasından iyidir diye düşünüyorum. Doktorun izin verirse bence dene ne kadar zor bir şey olduğunu sadece yaşayan anlar
Cicikus1 Psteacher Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum. Progestan bir de. Belki ilaçların da etkisiyle aşırı halsizim ve kolumu kaldıramıyorum. Kusma da iki gündür başladı ne yesem kustum. Doktor ne yazacak bakalim.