merve_ayaz9614 Kızlar saat 6 dan beri 5 dakikaya bir belden kasiklarima ağrı giriyor 1 dakika sürmüyor geçiyor bugün tam 39+0 olduk son 7 günümüz kalmıştı. Sizde de böyle olmuş muydu? Insallah yalancı sancı değildir
Tahaninannesii merve_ayaz9614 düzenli olunca doğum sancısı oluyormuş ben de 36.haftadayım anlamam diye korkuyorum🤔
BugleminAnnesi97 merve_ayaz9614 bende şuan aynı durumdayım canım takip ediyorum 😚 insallah yalancı değildir. Hakkımızda hayırlısı
Eceilkarr merve_ayaz9614 Sağsalim kucağınıza alırsınız 🤗 bende 39+3 üm ama benim düzensiz ve ara ara geliyor bekliyoruz😑
merve_ayaz9614 BugleminAnnesi97 5 dakikada bir oluyordu 12 dakikaya cıktı 30 saniye sürüyor kesiliyor sizinki kaç dakikaya bir oluyor
BugleminAnnesi97 merve_ayaz9614 canım benimkinde 8-10 arası gidip geliyor . Ama şiddeti baya var yanii. Bakalım belki başlarda olduğum için değişiyor olabilir. Düzene girer diye umuyorum 😍😁
BugleminAnnesi97 merve_ayaz9614 benimki 1 dakika kadar sürüyor. Doğum sancısı 30 saniyeden fazla sürüyor diye biliyorum. Bekle bakalım takip et sürekli. insallah gerçek sancındır
Karbeyaz12 merve_ayaz9614 bende takipteyim kasılmalarımı suan karnım toplanıyor bırakıyor hafif bel ve kasık ağrısı 5 dk bir geliyor 2.5dk sürüyor doğum sancısı mıdır
Zmra-13 merve_ayaz9614 ayy inşallah bende öyle olurum 40+2 bugün nstde sancım 20 lerde az az çıkmıştı açılmamda 1 cm di en son pazar günü bende bu gece sancılarım artsında doğumum başlasın istyorum