Prensesannesiyimm Merhaba kızlar ben 30 haftalık gebeyim ve dünden beri boğazlarım çok kötü öksürüp duruyorum sesim bile değişti gebeliğin başından beri hiç hasta olmamıştım ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum randevumda perşembe günü o güne kadar daha kötü olurum diye sizden tavsiye istiyorum siz ne yaptınız hasta olduğunuz da yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi sadece ıhlamur içtim şimdi ne daha iyi gelir deneyip memnun kaldığınız bir şey oldu mu? 🤰🏻 🙍🏻♀️
Sarella Prensesannesiyimm sütü kaynatın baya buharı çıksın yudum yudum alıp bal yiyin çok iyi gelir gece yapın süt ve balı içtikten sonra dişinizi fırçalamadan uyuyun sabahta greyfurt suyu için inşallah iyi gelicek
HicranKzn Prensesannesiyimm şimdi birileri dediğime bi kulp bulabilir ama benim boğazlarım indiğinde yutkunamaz hale geldiğimde annem elmaları dilimleyip kaynatırdı yumuşayınca eşarba koyup boynuma sarardı çok iyi gelirdi. Şifa niyetine 🌺
zmq Prensesannesiyimm ben aile hekimine gittim hafif bi şurup verdi prebron diye birde tantum sprey. 2 hafta sürünüp toparladım. Ihlamur falanda içebilirsin limon bal ekleyip. Bol bol da dinlen. c vitaminine yüklen ama ilaçla greyfurt sıkıntı oluyor diye biliyorum.
Xrem Öksürük için bi kaşık limona karabiber dök yut iyi geliyo biraz yumuşatır balada karabiber döküo yiyebilirsiniz oda iyi geliyo
MucizemE Günde iki kere bir tane tam limon sıkıp suyunu iç ama su felan ekleme mikrobu kırsın birde yatmadan önce sıcak duş al üstünü baya bir ört terlemeye çalış
Prensesannesiyimm @HicranKzn çok teşekkür ederim canım evde elma var deneyeceğim inşallah denemekten bir şey çıkmaz sonuçta inşallah iyi gelir ❤️
HicranKzn Prensesannesiyimm altına poşet koyda suyu akmasın sıcak olsun kaynar koyma tahriş olur. Yanı eskilerin tecrübeleri daha iyidir. Bide Rabbim şifasını versin inşallah çok geçmiş olsun 🙏🏼
Prensesannesiyimm @Mucizem Limon asitli de benim gastritim var bir tam limon zarar verir mi ki aslında limon mikropları öldürür faydalı ama günde bir kez deneyeyim o zaman aklıma hiç gelmemişti limon teşekkür ederim ❤️
Xrem Prensesannesiyimm 1 tam limon değil 1 yemek kaşığında yiyorum ben fazlası zararlı olabilir bilemiyorum. Ama karabiber yaktığı için geçiriyor. Zencefil hamilelikte zararlı mı bilmiyorum yazarlar ama ballı zencefilde geçiriyo öksürüğü canım. Geçmiş olsun.
Prensesannesiyimm @zmq @Xrem @HicranKzn Çok teşekkür ederim kızlar inşallah hepsini bugün deneyeceğim Rabbim çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Ozlemimm Geçmiş olsun canim bende 2 gündür çok kötüyüm gripten:( Boğaz’ların icin tuzlu suyla gargara ödemi alıyor rahatlatıyor günde 3-4 kez yapabilirsin bol c vitamini içeren seyler ve çorba anne usulü dinlen bol bol :)
Prensesannesiyimm @Ozlemimm Rabbim şifa versin inşallah canım bende gargarayı yapacaktım ama neyle yapayım diye düşünüyordum çok teşekkür ederim ❤️