meraklianne1 Minnsanns yanına ne gider derken kek poğaça türümü soruyorsun yoksa ek bir yemek mi yada salata tarzı mı
Kadze Minnsanns tarhana yada yayla çorbası varsa beyaz lahanalı mor lahanali salata güzel oluyor yoksa da normal marul falan karışık salata veya cacık yada turşu koyabilirsin Zor olmayacaksa yufkadan börek olur Kuru dolmaya yakışan bisiler olsun diye bunları yazdim
Minnsanns Kadze akşam yemeği için yeterli olur mu olmaz mı kararsızım kayınvalidemler gelicek bide 🤦♀️
Brcklc Bence kuru dolma yanına patatesli citir börek,yogurtlu bir salata yapabilirsin meze gibi kereviz salatası gibi,elmalı kurabiye olabilir bide nutellali pasta tarzı birşey yada cheesecake bence yeterli
Gull_94 Minnsanns mercımek corbası yogurtlu salata eger varsa kırmızı bıberlı olanla yapmak ıyı oluo bızım cevre hep oyke yapardı dolma varsa mutlaka yanına mutlaka yogurt turevınde bısey olrdu en olmadı mantı yapın
Ayssmom Minnsanns Benimde kuru patlıcanım var 6 aydır yapamadım cesaret edip😅 nasıl yapıyorsunuz taraf verir misiniz ?
Durdane_acar Minnsanns bence bi mercimek çorbası yada ezogelin çorbası bide tavuklu patates fırında istersen erişte olabilir yanınada salata bide yoğurt oh mis tatlı alırsın hazır tamam işte 😋🤭
Mlsa2530 Minnsanns bende 2 gün önce kayınvalidemler için kuru dolmalı menü hazırladım şöyle mercimek çorbası ana yemek karnıyarık pilav ve cacık ortaya kuru dolma közlenmiş kırmızı biber ve pastırma tatlı olarak da Kıbrıs tatlısı yaptım
Nimet-efebspnr38 Minnsanns domates çorbası börek çoban salata yada cacık tursu Rus salatası vs vs xok şey gider
Birtane2307 Minnsanns sulu yemek ve pilav cacik salata yapabilirsin guvec veya patates oturtma(dizme veya musakka da olabilir)yapilabilir dolma var pilav yapmam diyosan da sen bilirsin bide ezogelin corbasi guzel Olur ben 1 bardak mercimek yarim bardak pirinc yarim bardak bulgur salca baharat koyarak ezogelin yapiyorum gayet doyurucu oluyor tursu salata havuc tarator filan biseyler ortaya koyarsin cok abartmaya gerek yok benim dediklerim guzel bence ustune de revani yap gitsin hamilesin ne yapacan daha😅
Tahaninannesii Minnsanns mercimek çorbası pratik oluyor, yanına da lahmacun hazırlayıp fırına yolla uğraştırmaz pişirmek falan, salata ayran yeter bence. Cacık dicektim ama çorba yaparsan gerek yok