Gurcunur Merhaba 7 Aylik hamileyim vajinamda ağrı oluyor kasığımda byle birden ağrı vuruyor normal acaba
NebahatBoncuk Gurcunur bende 6 aylik gebelik yani sanirsam.oyleyim 24 haftaligiz. Bendede oluyor doktorum rahim buyuyor bebek baski yapiyor ondan dedi gecmis olsun sizede dikkat edin
Aysel34 Gurcunur bnm 3ayliktan beri ağrılar var yatarken yürürken otururken sureklı hıcmı geçmez diyorum kendi kendime 4biti hala devam ediyor başta doktor normal dedi ama şimdi sonuçlara baktıktan sonra sebebi çıkacak defi bekliyorum bnde
Cambardak Gurcunur bunu daha önce de yazdık formlarda çinko magnezyum ilacı verdiğinde doktorum hemen kesildi
Bilge44 NebahatBoncuk Evet 24. Haftadayım ben de aynı şekilde. Ara ara vajinada bir sancı, bir baskı gibi hissediyorum bir süre sonra geçiyor ama gerçekten çok endişe duyuyorum 🤦🏻♀️umarım rahim büyüdüğü içindir doktoruma bi dahaki kontrolümde danışmalıyım 👍🏻
Tugcece Aynı şekilde bende öyle pubis kemiği(çatı ) 27 başladı 1 haftadır öyle ağrıyor bugün sanki biraz biraz ağrısı geçti sağdan sola dönmekte zorlanıyordum ayağa kalkmak zulüm…
Babybump Benim de kemiğim ağrıyor resmen hissediyorum 23. Haftadayım bir iki gündür daha belirgin kemik ağrısı neden acaba :/