C-z-M-d Hanımlaar 23 Şubat’da gün aldık. Tam 39 haftalıkken zorunlu sezeryan olacağım. Ama şu sıralar aklımda tek soru ya suyum sezeyan gününden önce gelirse. Belirtileri anlamam da hastaneye yetişemem diye tırsıyorum. Bunu yaşayan annelerimiz var mı? 🌸
Aysentass C-z-M-d suyunun geldiğini mutlaka anlarsın canım az az bile gelse akıntı gibi değil idrar gibi olduğu için anlaşılıyor
Busbushatun C-z-M-d suyun gelince anlarsin doktorun erken yapar sezeryani sorun olmaz zaten suyun geldikten snra 24 saat kdr vaktin olabiliyor hix dusunke bunlari🌸
ipekkkkkkk7 C-z-M-d Bende pazartesi günü mecburi sezeryan olucam öğlen den beri istemsizce idrarim gidiyor sanki bende çok korkuyorum haftasonu doktor da yoktur ☹️ bilemiyorum ne yapacağımı 😞
Meltemkol Busbushatun peki idrar yaparken gelirse de anlar mıyız az önce tedirgin oldum ve kasıgıma agrı girdi psikolojik mi yoksa geldi mi bilmiyorum
C-z-M-d Busbushatun bu kadar çekinmemin nedeni iki sezeryan arasında 1 yıl olucak. Sancıların etkisiyle önceki dikişlerimde açılma olur korkusu yaşıyorum. Kuzenim yeni doşum yaptı. Suyu geldikten yarım saat sonra bebeğini doğurdu. Öncesinde de hiç ağrı sancı çekmemiş.
OOkyanusss Smctn o öyle çesmeden gelen gibi bişey degil daha kaygan ve miktar miktar geliyor dr bana verdigi tarihten 10 gün önce suyum geldi ve acilen sezaryena almıstı
C-z-M-d ipekkkkkkk7 Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻 Şurada 1 gününüz kalmış sadece. Özelse haftasonu olsada doktor gelir. Eğer başka bir yerdeyse muhakkak güvendiği birine yönlendirir.
OOkyanusss Meltemkol karıstırmazsın cünkü sidik gibi degil jel gibi düşün kıvamını jeldan biraz daha akıcı dedigim gibi öyle dakikalar içimde bitmez su saatler içerisinde gelir ve ıslantıkca anlarsın
Sevde0281 Meltemkol malesef arkadaşım yaşadı ve anlamamıştı sızıntı şeklinde suyu gitmiş çocuk susuz kalmıştı Allah kimseye yaşatmasın anlamayan çok insan var
Busbushatun C-z-M-d canm okdr sanci fikan hissetmeme durumun olursa zaten dikislerinde acilma filan olmaz sen korkma kotu dusunup kotuyu cagirma domtorun bu ihtimalleri heo dusunerek almistir zaten tarihini
Meltemkol OOkyanusss ne güzel Allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah benim de normal gidiyor şuan o yüzden tam tarih bilemiyorum muhtemel tarihim benim de öyle
OOkyanusss Meltemkol rahat ol ne kadar rahat olırsan hersey o kadar güzel olur olımsuz seyler düşünüp cagırma olumlama yap hep
C-z-M-d banudemiryr 39. Haftasında doğum yaptı. Ama bu zamana kadar duymaya alışık olduğum o ağrılı sancılı saatler süren bir doğum hikayesi olmadı.
ipekkkkkkk7 C-z-M-d Ultrasona sokmazlar bu saatte en fazla nst ye bağlarlar gitsem bile sabahı bekletirler biraz takip edicem kendimi
C-z-M-d ipekkkkkkk7 hastane özelse muayene ücreti aldıkları için doktor ultrasonla bakıyor. Ama sizi kuşkuya düşüren çok önemli bir şey yoksa gece gece gitmeye bencede gerek yok.