Baby_lila Avicenna Ataşehir Hastanesinde doğum yapanlar varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Sancıyı odanızda mı çektiniz, doğumhaneye mi aldılar doğrudan, yaklaşımları, odaları vb. nasıldı? Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.
Bybars Baby_lila ben tülin eroğluna gidiyorum. Konuşmuştum sancıyı odada çekip son anda doğumhaneye iniyormuşuz.
Gizoos Baby_lila canım benim bütün ailem orada doğum yaptı. En sonda kuzenim sancıyı odada çekti doğuma yakın doğumhanede indirdiler. Nuran hanıma gidiyordu doğum yapalı 3 ay oldu. benim tanıdığım giden memnun kalmayan olmadı. bende mustafa hocaya gidiyorum inşallah bir aksilik olmazsa orada doğuracağım ( erken doğum riskim var 28haftalığım şuan)
Bybars Baby_lila yeni konuştum bir hafta olmadı son günlerim diye konuşmuştuk. Plates topu vs hep varmış.
Baby_lila Bybars aaa çok iyi o zaman sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi de inşallah ☺️
Baby_lila Bybars 21 haftalık. Aslında daha bunları konuşmak için belki erken ama önceden bileyim de ona göre uymazsa değiştiririm diye fikir almak istedim ☺️
Baby_lila Gizoos Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah. Bilgiler için de teşekkür ederim. ☺️