Kubraislekyay Ensuu hiç sıkmadım çünkü ilk hamileliğimde de çıkmadı kanda öğrendim baya zaman sonra idrarda öğrendim haftaya kan testi yaptırcam
1072PINAR Kubraislekyay cahiliye döneminin adetlerini devam ettirip duruyorlar işte.Çok afedersin kendileri sanki gökten düştü.Bazıları gelecekte mirasçı olmasın diye istiyor.Neleri düşünüyorlar yani.Aman.Biz hayırlı evlat isteyelim.Vatana millete hayrı olmayacaksa erkek olupta madalya takacak değiller ya.Benim arkadaşım hep diyor kız sevgisi çok başka diye.
Makbuss Kubraislekyay bende 7 aydan sonra hamile kaldim cok takiyordm sizin gibi biraz takmamay calisin vede ovulasyon testi kulanin ben kullandigim ilk ay hamilr kaldim ilk ay niye kullanmadm dedim Rabbim herkese nasip etsn simdi 8 haftlk hamileym ins darisi sizin basiniza
Kubraislekyay Makbuss amin inşallah adet olmadım hala ama bugünlerde çok acıkıyorum midem kazınıyor kokuları hemen hissediyorum göğüslerim şiş önce hamileliğindedir belirtiler gibi
Kubraislekyay Nero1 kalbi durdu zannediyordum özeldekiler öyle dedi kanamamda vardı devlette düşük yapmış olduğumu öğrendim
Badgirl_ Nero1 loqbuick du canmm ismi eczanede pahali testler yani 7 tanesi 30 tl eczande ama ben gittigidyordan 30 tane ovulasyon+5gebelik testi 30 tlye aldm 🤗
Nero1 SibelEmrahAcman bebeğiniz hayırlı olsun,benimde bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum,şimdi tekrar bebek istiyoruz,siz kan pıhtılaşması veya genetik test yaptırdınız mı? Ben yaptırmadım doktorum gerek yok dedi
SibelEmrahAcman Nero1 yok yapdırmadım bende suan hıc bı sorun yok cok ıyı bana kılo almaz bebek dusukden sonra dendı etraftakıler kılosuda gayt ıyı tombiş:)
Makbuss Nero1 ben yurtdisinda yasiyorum canim normal marka almistim cift cizgi ciktktn sonraki gun iliski oldu ve o ay hamile kalmisim cok sevindm Rabbim sizlerede nasp etsn en yakin zmnda ins 😊
Bekleyenler Kubraislekyay 1 dış gebelik yaşadım tek tüpüm alındı. Aşılama ile hamile kaldım. 16 haftalığız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Her şeyin bir vakti vardır acele etmeyin
Yarenimm 6 defa kaybettim 6 kürtaj kalpleri durdu 2.5 ayı geçemedim sukur 7. Gebeligim 31 haftaya gidecez Rabbim bu günleri gösterdi saglikla kucağımda alırım insallah
Filizzz Yarenimm çok geçmiş olsun Allah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin araştırma yapıldı mı neden kalbi duruyomuş