Pyraz1992 MeralOzsen daha kullanmak nasip olmadı canım ama yakında kullanicaz inşallah alırken yorumları çok okudum geldiğinde de çok fazla inceledim hoşumuza gitti görüntüsüde şirin bu arada sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah🥰
Hnd43 MeralOzsen boyalı ürün almak istemediğim için yaptırdım . Nolursa olsun hazır beşikler de boya var
SeymaK MeralOzsen yoyko park besik alcaz nasipse hem katlanıp taşınabilir, hem anne yanı özelliği var hem de sallanıyomuş
Seymatt Park yatak tavsiye ederim ahşap olanlara ne kadar koruma da taksanız çocuk kafasını gözünü vuruyor kolu bacağı sıkışıyor. Park yatak çok kullanışlı tavsiye ederim.
Fasulyemom Heyner ahşap beşik almayı düşünüyorum şuan fiyatı 720tl. Kullanan varsa yorumlarsanız sevinirim 🙏🏼
Gokceeeee-_ MeralOzsen O zaman kuzum bu beşik biraz senlik değil zor taşınıyormuş ben ileriye dönük almak istedim inşallah aradığını bulabilirsin şimdiden iyi günlerde kullan sağlıcakla ☺️
Hnd43 MeralOzsen ya işte onu beceremiyorum. İnstagram sayfasına dm atarsanız özelden size görsel atarlar çünkü herkese özel çalışıyorlar ve çok iyi ahşap 👍🏻