Eegurefeoglu Az önce galiba bebeğimin ilk tekmelerini hissetmiş olabilir miyim tecrübeli annişler bi yorum yapsanız 😅 14 hafta olucaz tam bu gece 15in içinde olucaz gaz pıt pıtı gibi de değildi ama çok küçük değil mi daha miniğim 😰🙄🙄🙄
birprensesvebirprensannesi Eegurefeoglu İlk gebeliğinizse çok küçük evet hissetmeniz için erken canım 🤷
Eegurefeoglu birprensesvebirprensannesi evet daha ilk ama gaz pıt pıtını da böyle çok hissettim daha önce 😅 böyle 5 dk falan elimle seviyodum uzanırken bi anda göbek deliğimin sağında birazcık anlık güçlü gibi ama azıcık minik saliselik bişey hissettim iki defa aynı yerde
Tugcemre08 Tam olarak ayırt etmen için az daha beklemelisin. Hissetmiş de olabilirsin ama 20. Haftalara doğru iyice hisseder. Ve evet onlarda bebek miş dersin canım. Sağlıkla gelsin minik 🥰
Eegurefeoglu Tugcemre08 ayyy sabırsızlıkla bekliyorum böyle tamamen anlayabilmek için 😂 çok garip heyecanlı şeyler..
birprensesvebirprensannesi Eegurefeoglu Belkide olabilir eğer zayıfsanız ama ileride daha net hissedince aaa bunlar hareketmis diyeceksiniz böyle kuşku kalmayacak içinizde 🙏
Eegurefeoglu birprensesvebirprensannesi inşallah çabucak hissederim 😅 yani öyle bir kilom yok bebiş göbeği çabuk çıktı bizde sadece o var