Sevda4125 9+2yim bugün kasık agrım vardı hafif ve gaz vardı karnımda carşamba günü bebegimi kalp atışı duyuldu ve bu akşam rahatsızım diye gittim kalp atışını duymadılar pazartesi detaylı ultrason da bakalım dedim ben gibi olup sonradan tekrar duyan var mı
Cambardak Sevda4125 biz de devlette duyduk özelde duymadık aynı hafta içerisinde yani makine farkı devlettekinde daha önce kanamam oldugu için acile gitmiştim duyuldu kalp atışı ilk kez hemde bir hafta olmadan özele gittim yok bir hafta daha bekletmişti onda da cihazdan az geliyordu şuan 33 haftadayız elhamdülillah olabiliyor cihaz farklılığı
Gizem_lina05 Sevda4125 bana Bi arkadaş yazdı aynı böyle olmuş bebeğin kalp atısı yok kürtaj demişler kabul etmedim diyo eve gittik 2 gün sonra gittim bebeğimin kalbi atıyordu diyo telaş yapma kuzum
serenty_123 Bazı hastanelerin cihazları kalitesiz oluyor alttan bakipta mi duymadılar yoksa üst karından mi bakıldı sadece
Sevda4125 serenty_123 alt üst canım her ikisinede baktılar göremediler ama yani görülmüştü hemde 2 sefer duyduk bu akşam sadece agrı oldugu için gittik
Sevda4125 Kedisever3535 pazartesi gidicem nasipse aşkım dua edin ne olur yine aynı sorunu yaşadım 9 ay öncede böyle oldum ve kürtaj oldum şimdi yine büyük acı 😭
serenty_123 Sevda4125 benzer durumu bende yaşadım oyuzden sordum yanlış anlamayın sakin 2 hastane gezdim 2 doktor en son detaylida bakıldı ordada kan akışı yoktu mavi alandı kalbi durmuş dediler inanın kürtaj için gittiğim klinikte tekrar bakılırken umut ettim kalp atışı olsun diye
Kedisever3535 Sevda4125 pazartesiye kadar beklememek icin dedim canım geçmez valla saatler. Inşallah bisey yoktur
Sevda4125 Kedisever3535 gittik ama DOĞUM haneden baktılar orda özel hastane olmasına ragmen eski ultrason vardı
Sevda4125 serenty_123 Bende sen gibiyim canım ilkinde yaşadım bu durumu ve şimdi aynı durumdayım ben gibi olup sonra farklı duyan oldu mu Bi umut hani
Kedisever3535 Sevda4125 hangi hastanede duyduysan kalp atışını oraya git canım en iyisi hatta o doktora git söyle durumunu