Selma23 33 haftalık hamileyim 2 akşamdır sanki adet olacakmış gibi kasıklarımda belimde bacaklarım da agrı var erken dogum tehlikem de var bu durumu yaşayan var mı acaba
Adonis01 Selma23 Canım ben de 33.haftadayım ve aynı durum bende de var maalesef . Tıpkı adet ağrısı gibi ağrım oluyor . Umarım erken doğum belirtisi değildir .
threestar Selma23 benim de erken doğum tehlikem vardı 34. haftamda bir gün biraz fazla yorulmuştum akşam belim ve kasıklarım çok kötü oldu sabah doktora gittim biraz sancım çıktı ama zaten progestan ve magnezyum kullanıyordum su an 36′ya girdik son 1-2 hafta daha sabret dedi doktorum arada regl sancısı oluyor
Selma23 Adonis01 inşallah degildir ya geçmiş olsun size de inşallah vaktinde saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı
threestar Selma23 amin çok sağolun insallah siz de gelirsiniz daha ileri haftalara, kendinizi yormayın dinlenin bir seycik olmaz insallah
Derin2828 Benim 2 gün önce hiç kesilmeden yatana kadar ağrım olmuştu belime vuran, çok şiddetli değildi adet olacakmış gibi 30+ dayım ertesi gün gittim kontrole cok şükür bi sorun cıkmadı, stres ve yorgunluğa bağlı dedi kendimi fazla yormuştum . Geçmiş olsun
Selma23 Derin2828 size de çok geçmiş olsun şimdi biraz uyumusum daha iyiyim dediginiz gibi yorgunluk çok etkiliyor sanırım