Mehtap1605 Merhaba kızlar. 20 haftalık hamileyim diş etlerim çok hassaslaştı hemen kanıyor, bu durumu yaşayan ve çözümünü bulan var mı😞
Melodyy Mehtap1605 bendede oluyor son 1 aydır 32 haftaya girdim süt icmedigim zaman vampir gibi hissediyorum kendimi şişiyor diş etlerim fırçalarken macun yerine kan oluyo her yer 😂😂 bu kontrolumde doktoruma sorcam bende 😀
Gull_94 Mehtap1605 benmde oyle ama normal dıs etı saglıgı ıcın dıkkat etmek gerek mormaldede ama hamıleykn daha fzla oluyo dıscıye gıtmedm henuz bunun ıcın kendı doktrma sorcm ona gore bısey soyler yonlendırır
Mehtap1605 Huriyeolgn dişçiye gitmeye korktuğum için sizlerden yardım almak istedim deneyeceğim canım çok teşekkür ederim 🥰
Melodyy Mehtap1605 bende de son zamanlarda başladı eşim artık zorla içirmeye başladı hatta inansın diye bazen bardağı yarim yapıp içiyorum 😂😂
Meva21 Mehtap1605 ah canim cok çektim agladigim bile oluyordu genelde her hamilelikte oluyormus ablamda da oldu canim sana tavsiyem greyfurt suyunu bi defa ağzından calka’la kalan suyu iç dr önerdi iki gün fark yoktu sonra iyileşti ağrısı dindi
Mehtap1605 Meva21 bende aynıyım canım Allah yardımcımız olsun 😞 Çok teşekkür ederim tavsiyeni deneyeceğim canım benim ❤️
Melodyy Mehtap1605 yoğurtta sorun olmuyo tüketebiliyorum ama süt yok son zamanlarda icesim bile gelmiyo😀
BusrAlpay_34 Mehtap1605 normal cnm her fıeçalamadan sonra tuzlu suyla gargara yap işe yarıyor diş etlerin de rahatlar