Burcu6714 Merhaba arkadaşlar,bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlamak istiyorum fakat deterjan markaları arasında kararsız kaldım.Benek için siz hangilerini tavsiye edersiniz?Şimdiden teşekkürler.
Msydn6 Burcu6714 ben roxy dalan ve duru kullanmıştım sanki en iyisi duru gibi geldi bana granül sabunu olanlardan 🌸hem hafif çok kokmuyor bide yumuşak yıkıyor
mucizemi_beklyrm Burcu6714 unibaby yenidoğan sıvı çamaşır sabunu kullandım çok güzel alerjen madde de yok tavsiye ederim
Kuzularm Burcu6714 duru granur aldim bende daha yikamadim erken diye herkes tavsiye etti aldim cok guzel kokusu var
Serendipity Burcu6714 leke cikarici olarak babyme markasinin aldim cok guzel lekeleri cikardi, yikama icin de siveno baby aldim ikisi de dogal - kimyasal icermeyen icerige sahip urunler gonul rahatligiyla onerebilirim memmun kaldim ikisinden de
Sym00 İncia veya siveno tamamen dogal. İnstagramda muhendisinoglu var o herseyi inceliyo ordanda bakabilirsiniz
Boncukbeyinannesi Burcu6714 ben 5 yıldır oğlum için momsgreen kullanıyorum bebeğim için de onu tercih edeceğim
ysfali06 Burcu6714 buradan bakarak dalan aldım ben. İçeriklerini inceleyip kullanılabilir olanları listeliyorlar. Sayfada tüm bebek ürünleri var diğerlerine de bakabilirsiniz.