Hamişler,hamile olmak isteyenler ve yeni anneler kendimin çok muzdarip olduğum 18. Haftada bu sebeple bebeğimi düşürdüğüm bir konuyla ilgili bilgilendirme yapmak istiyorum. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için,akıntılar arttığı için vücut enfeksiyonlar için daha hassas bir hale geliyor malesef. Ben bunun için bitkisel bir tedavi gördüm. Hala tamamen bitti diyemem floram bozuk olduğu için ara ara kaşıntım oluyor ama engellemek için bazı koruyucu yöntemlerim var. Şuanlık idare ediyor elhamdülillah inşAllah hiçbirimiz hamileliğimiz boyunca bunu yaşamaayız. Ben niouli yağı kullanıyorum ama hakiki olması önemli . 1 litre suya 10 damla atıp,çalkalıyorum ve taharet suyu yapıyorum onu ve iç çamaşırıma bir damla damlatıyorum. Hanilelikte bir sakıncası yok yine de jinekoloğuma sordum sıkıntı olmaz dedi. 5 dk ya zaten bir yanma hissi oluyor ve sonra kaşıntılarınız baya rahatlıyor. Enfeksiyon olduğu durumlarda da hamile değilken my guard diye bir şurup var doğalambar sayfasından alıyordum ben ve enfeksiyonumu,mantarımı geçiriyordu. Hamilelikte de kullanılabilir diyorlar ama daha hiç denemedim ve bence doktorunuza danışın içeriği sitesinde yazıyor zaten antibiyotik gibi etkileri olacağını sanmıyorum. Tabiki bitkisel şeyler kullanmak da tedirgin edici ama ilaç kadar değil. Ben bundan çok çektiğim için belki birilerinin şifasına vesile olur diye paylaşmak istedim herkese sağlıklı akşamlar dilerim:)