Zemirayda 23+1 haftalık hamileyim belim ağrımaya başladı artık iş yaparken iki dakika ayakta kalamıyorum iş yapamıyorum sizde ne zaman başladı. Uykular şimdiden haram oldu 😏
Wonderwoman Zemirayda kız daha çok erken daha dur bakalım dediklerin 30 dan sonra başlıyor ☺️☺️ ters bir duruş hareket mi yapıyosun acaba
Semrakrbck Zemirayda ayyy ayy gelin onu bana sorum 26 haftamdayım sırt bel kalça ağrısından ölüyorum resmen iş falan yapamıyorum hemen uzanasım geliyor
Zemirayda Wonderwoman kızıma hamileyken son aylarda çektim biliyorum ama şuan oğluma hamileyim ve erken oldu erkekler sırtta deniyor acaba ondan mı bilmiyorum 😏
Zemirayda Aras7676g sezeryanlıyım yani sezeryan dan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım etkisi var mı acaba
Zemirayda [silindi] doktorumla konuştum dinlen iş yapma dedi eğer çok olursa gel dedi iş yaptığım da günlük isler yemek bulaşık ama uyurken bile sızlıyor belim
Gamzebydmr 35+5 Ve ayakta zor durduruyor beni 30 haftada başladı ve cekiyorum bu zamana kadar ve doğuma kadar sürer bel ağrısı artı sağ kaburgama çok baskı yapıyor atık döndü ve ayağını falan hissediyorum can yakıcı ama dayanıyoruz 😁😁