Djmommy Merhaba hanımlar Bebegim 11 aylık bende 5 aylık hamileyim. Artık taşırken vs cok zorlanıyorum. Haftaicleri evde de tekim gündüz. Sizler zorlanıyor musunuz. Doktorunuz bir şey dedi mi ağırlık konusunda siz
Arass__ Djmommy canım taşımaktan birşey olmaz, benimde oglum 2 bucuk yaşında kaldırıp indirmek zorunda kalıyorum. 8 aylık olduk bile cok şükür.
Betuldoksan Djmommy bende kızım 2 yaşında 15 haftalik hamileyim çok şükür bir sıkıntı yaşamıyorum kızımı kaldırıp indirmekle
Ezgicann Kızım 2.5 yasında ben 7.5 aylık gebeyım 12 kılo kaldırıp inidiruyorum mecbur bazen gobegıme bilmeden vurduğu falan da oluyor şuana kadar birsey olmadı sukur riskli bir gebelik yoksa sorun olacağını sanmıyorum
melegiiimm Djmommy oglum 27 aylik 27+1 günlük hamileyim ve oglum fena agir ama yinede tasiyorum.gun icinde cokta agrim oluyor ama oglumuda benden mahrum edemem.hemde dusun tehlikem olmasina ragmen.bolca dinleniyorum vakit oldukca temennimde az kaldi diyede sabretmek😊
Prensannesii38 Djmommy oglum 8 ay 15 gunluk bende 21+6 haftalık hamileyim biraz zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun canım 😊
kardelen1006 Prensannesii38 maşallah ilki sezeryanmıydı acaba evetse dikişleriniz vs acıyor mu hep merak etmişimdir 🤗sag salim kavusun insallah
kardelen1006 Djmommy benmde 7 yaşında 1 kızım var smdi 18 haftalık hamileyim bel agrım çok fazla oldu benmde ama şükür her agrıya seviniorum eylül ayında 1 bebegmi kaybettm 7 haftalıkken 😞sag salim alırız insallah kucagımıza🤲🏻
Elifhiranur Kızım 3.5 yaşında. Şimdi ise 39+2 haftalık hamileyim. Çok şükür sorunsuz geldik bu zamanlara. Ablamız da çok meraklı heyecanlı. Hayırlısıyla bekliyoz
T_nisaa Djmommy ben de ikinci bebeğime hamileyim 5.5 aylık ama oğlum 6 yaşında 😁 beni çok fazla yormuyor halimden anlıyor ama ben de yaşları uzak olduğu için çok arkadaş gibi olamazlar diye üzülüyorum 😢