Mervekomur Cicikus1 canım bende dışardan etsiz çiğköfte yemiştim yediğim gün kanamam oldu doktorum kesinlikle dışarda satılan cogkofteyi yeme enfeksiyona yol aciyo evde al kendin yoğur ye demişti zaten çiğ veya az pişmiş şeyler enfeksiyona yol açıyormuş
Nuray23 Cicikus1 her canim istediginde yerim🤗 disardakiler etsiz olur zaten. Yinede garantiye almak icin sorarsiniz. Afiyet olsun
Cicikus1 Bugün biraz istifra ettim ve yiyemiyorum fazla. Bulantı çok oluyor. Şimdi canım istedi biraz da açlığın etkisinden sanırım.
Mervekomur Cicikus1 doktor düşüncesi bu bende bi zararı olmaz diye biliyodum ben yiyemiyorum çok canım istiyo
Lulemom Valla geçen gün marula sarıp üstüne limon sıka sıka yedim 😄 öyle tadımlık falan da değil baya bi porsiyon yedim. off anlatırken ağzım sulandı 🙈 yerken bişi olur mu diye düşündüm ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.
Tugcemre08 Ekinci-ada12 aa oluyor mu öyle. Tadı falan nasıl oldu canım anlatsana nolur😁 ben etlisine bayılıyorum. Dışardaki çamur gibi geliyor 🙄
Ekinci-ada12 Tugcemre08 normal icine kıymayı kavurdular koydular cokta guzel oldu hic değişmiyor yap ye cigden zarar gelir ama dedigim gibi yap istediğin kadar ye ben çatlayana kadar yedim harikaydı