Madem hafta sonu yasaklarinda evdeyiz sizlere vesile olmak istedim cok üzülüyorum çocuk sahibi olmak isteyen can kadınlar icin rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat versin hepinize insallah dogum zamanida dua edecegim çünkü yasayan bilir… gelelim benim hikayeme sorunum neydi neler kullandim ne yaptimda gebelik oldu kendimi nasil motive ettim?
-benim sorunum yumurta kalitesizligi tembelliği yasim 30 a yakin oldugundan amh degerimin azcik dusuk olmasi 1.48 deydi normalde 2 ve uzeri olmaliymis
-hurma poleni incir havuc kuru caksir suyu beralife gebelik seti macunhane macunu bunlari genelde 1 ay kullanip etki etmedigini anlayip biraktim normalde 3 ay kullanilmasi gerekiyormus son olarak yaniklar baharat amh kürü tabiki klomen femara merional igne catlatma igneleri 5 6 ay boyu biri bitip birine gectigim yumurta kalitesini artirici inofolik combi ,pholicaps, gynoinositol , stateraplus ve bitkisel hayit otu iceren adet duzenleyici biprnica agnucaston bunuda 3 ay boyu ara vermeden ovulasyon testlerinde ben asla koyu cizgi yakalayamiyordum kalitesiz yumurtalardan ötürü
-ve gelelim asil hikayeme herseyi denedikden sonra malum pandemi girdi araya ben artik herseyi deneyip sonuc elde edemedim serseyden kastimda bitkisel kurler yumurta gelistirme yontemleri ile her regl olusumda husran kendimi asla hamile olacagima inandiramiyordum cunku mal bir doktor sen hamile kalamazsin demisti regl duzensizligi icin muayneye gittigim zaman ah bu gereksiz diploma alan saygisiz doktorlar….neyse ben surekli kendimi parcaliyorum agliyorum uzuluyorum kafama takiyorum deli olmus durumdaydim en son asilamaya karar verdik devlet hastahanesinde basladik igne ile ama ne fayda yumurtalarim tepki vermiyordu doktorum sakin ol artik aylarca yumurtalarini yormussun biraz dinlendir 3 ay sonra gelirsin 2 ciye devam ederiz dedi birde bana sorun o 3 ay nasil geçecek neyse artik başa gelen cekilir hayal kirikligi ile ciktim hastahaneye bana bir kadin almanyadan yazdi adet duzensizligi icin biornica ilacini doktorunun 3 ay araliksiz kullanmasini istedigini 4 cu ayinda gebe kalacagini söyledi bu ilac bturkiyede de satiliyor bunu kullanmaya başladım en azindan 2 ci asilamaya duzenli regl ile giderim dedim basladim kullanmaya baktim kg var basladim kg vermeye evde leslie yapiyorum protein agirlikli besleniyorum avakado yiyorum felan sonra esimle dedik ki biz kür alalim nasilsa 3 ay ara verdik o parayi ilaca vermis sayalim en kötü paramiz gider sansimizi deneyelim dedik zaten landemiden dolayida asilamalar tup bebekler ertelenmisti neyse yaniklar baharata guvenip yazdik ahmet abi ile konuştum amh birazcik dusuk onun harici herseyiniz normal amh kürü sayesinde yumurta kaliten ve amh degerin yukselecek dedi tamam siparis ettik kargo gec geldi pandemiden dolayı gec geldigi icin is yerini aradim ahmet abi niye boyle agliyorsun dedi nasip olsaydi bu ay kullanman olurdu ama olmamis dedi bak boyle kendini uzersen olmadik seye aglarsan trioid olursun kg yapar icine atarsan reglde duzensiz olur vicut dollenen yumurtayi bile kabul etmez dedi once bi kendine gel toparlan dedi sen kendine asla olmaz olmayacak ben hamile kalamyacagim dersen asla olmaz dedi hakliydi olur olmadik aglayip asiri kafama takiyordum piskolojimi hep olumsuz yonde tetikliyordum stres icindeydim hep yapilan tedavileri reddediyordum çünkü olmayacak gözü ile bakiyordum neye inanirsan oyle giderdi ya bende ona inandirmistim simdi sakinles kendini topla dedi bu bebek sana nasip olacaksa hic bisi engel olamaz dedi ve hakliydi ben bu urunu sana gonderiyom ama garanti vermiyorum sen ne zamnki kafa yapini degistirirsin ne zamanki pozitif düşünürsün o zaman ise yarar dedi kalk kendini topla olacak yapacagim diyeceksin asla olumsuz dusunmeyeceksin nasib varsa gelecek diceksin dedi ve insallah kizin olur diyede dua etti allah ondan bin kez razi olsun 🙏 bu kurler 2 aylik dedi kür etki suresi kisiye gore değişir dedi inanmak onemli dedi kimi 1 ayda kimi 2 kimi 3 kimi 6 kimide hic kalamiyor dedi o kisinin azmine bagli dedi simdi regl biter bitmez kullanmak gerektiginden once seyin icindeki suruplari icmemi soyledi regl oluncada bitincede diger kurlere baslamami soyledi o ay kurleri kullanirken 3 4 gunde az birsey incir kurude yaptim o ay regl iken kan verdigimde amh degerim 1.48 den 1.98 e yukselmisti ben sok cidden ise yaramisti birde muayneye gittigimde doktor yumurtan 20 mm olmus dedi bende o ayki kürü riske atmak istemeyip asilama tedavimden kalan catlatma ignemi dum ve 1 temmuzda gebe oldugumu ogrendim ahmet abi igneyi olmasaydinda kendiliginden catlar dedi bende şansa birakmak istemedim dedim
-peki bunlarin hepsi nasil bir kaderdir anlatsam ne kadar inanirsiniz ben bu bahratciyi bir sayfada 2 yil once gördüm nasilsa bunlarda ise yaramaz diye almadim belki o zaman alsaydim diyecektimki zaten ise yaramayackti cunku vesile olmayacaktı mayis 2020 de almak nasip oldu aldik ama kargo gec getirdi esim sinirlendi kac kez kargoyu aradik cunku regl biter bitmez kullanilmaliydi ve benim reglim bitmisti hala kargo yoktu neyse kapida kredi karti ile odeme istedik kargocu pps vihazini getirmedi esim tamamen sinirlenip istemiyoruz iade edin dedi ve normalde asla olmayan pazar gunleri calismayan kargolar pazar sabahi pos cihazi ile geldi inanilmaz hızır gibi bir olay yani kurleri almak istemeyen esime bi baktim pos cihazinda sifre giriyor yani o ay ona para vermek onu kullanmak nasip olacakti ki bebegimin bana gelmesine visile olsun bu gercekten mucize hala inanırım umidinizi kaybetmeyin
-o ay piskolojimi tamamen değiştirdim artık tamamen pozitif etkiler icindeydim youtubude mucizeler evreni kanalinda hamilelik bilincalti calismasini uyguladim rahmimle konustum anne olmak istiyorum nasil oluyor bana goster dedim her aksam evrene mesaj gonderme olayini yaptim toplu dualara katildim umreden okunmus adem elmasi ve hurma yedim ayna karsisina gectim karnima yastik koydum hamilelik nasil birsey merak ediyorum dedim cunku beyin bilemez nasil goruneceksin nasil olacak gep ben saglikliyim ben iyiyim rahmim yumurtaligim var kanallarim açık bir problem yok dedim hep pozitif hep enerjikdim hep anne olacagim artik dedim asla kotu dusunmedim inandim ve oldu iste piskoloji yolun yarisiydi ve ben o yarisini aştım inandim kati meyve sıkacagindan kirmizi pancar hiyah havuc yani salgam protokal greyfurt havuc bunlarin suyunu ictik esimle yani demem o ki eger birsey vesile olacaksa onun onune kimse cikamiyor keza oylede oldu 1 temmuzda cift cizgi ve kan degerimde 47.7 ve suan inanmasi güç 35+5 1 ayim kaldi nasipse rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah bunlardan biri bile size vesile olurda annelik duygusunu yasarsiniz inanin her gun dua ediyorum isteyenlere etmedigim gunum gecmedi yasamayan bilemez ne cektigimizi bu yuzden once kendinizi düşünün siz saglikliysaniz hersey yolunda gider bu yazdiklarimi not alin cevrenizde tanidiklariniz vs varsa soyleyin ogrensinler gebe kalamamak ayip bisi degil allah yaratti bizi bizde kendimizi saglikli tutmak zorundayiz ve mumkunse once doktorunuza gidin neyiniz var ogrenin testlerinize baktirin rahim filmi cekinin baktirin kendize sonra kendi yolunuzu secersiniz hakkinizda hayirlisi allaha emanet olun🙏🙏